Гай Ричи може да режисира следващия Джеймс Бонд

Бившият на Мадона има шанс да замени отказалия се Сам Мендес
Обновена: 8 мар 2013 21:44 | 8 мар 2013 21:44, Петя Славова
2
Гай Ричи може да режисира следващия Джеймс Бонд
Гай Ричи. Снимка: Reuters

Бившият съпруг на Мадона Гай Ричи е фаворит на букмейкърите да замени отказалия се Сам Мендес като режисьор на следващия филм за приключенията на Джеймс Бонд, съобщи Контактмюзик.

Мендес получи ласкави отзиви за работата си над "007 координати: Скайфол" - най-касовия филм от поредицата за Джеймс Бонд, но бе принуден да се откаже от режисьорския пост заради други ангажименти, пише БТА.

Като негов най-вероятен наследник зад камерата със залог 1 към 4 букмейкърите "Уилям Хил" посочват Гай Ричи. Бившият Бонд режисьор Мартин Кембъл, Мартин Скорсезе и Стивън Спилбърг също се спрягат като възможност да поведат Даниъл Крейг и компания към следващото приключение на прочутия шпионин.

По-малка вероятност да режисират 24-ия филм за Джеймс Бонд се очертава за Клинт Истууд, Джеймс Камерън, Куентин Тарантино и Анг Лий. Снимките за следващия филм за приключенията на агент 007 трябва да започнат в началото на 2014 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
хмм преди 11 години
Не знам защо напоследък станаха безинтересни тези информации за филмите. Намен лично хич не ми дреме кой ще режисира тъпанарските филми за Бонд. Последният беше изключително бездарен.
1
0
 
5
 
! Отговори
Продуцент преди 11 години
Гай може да режисира филм,а нашият серГай може само да се вкарва във филми.