Духовни и Андерсън са готови за трети "Досиетата Х"

Актьорите поискаха зрителите да окажат "натиск" върху "Туентиът сенчъри фокс"
Обновена: 14 окт 2013 10:27 | 14 окт 2013 10:19, Петя Славова
3
Духовни и Андерсън са готови за трети  "Досиетата Х"
Дейвид Духовни с Джилиън Андерсън. Снимка: Reuters

Американските актьори Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън, звезди от култовия телевизионен сериал "Досиетата Х" и двата едноименни пълнометражни филма, заявиха, че са готови да участват в заснемането на трети филм по поредицата, съобщи в. "Вашингтон пост".

Звездите казаха това по време на среща с фенове на "Досиетата Х" в събота, на 12 октомври, в Ню Йорк, пише БТА. Тя бе организирана по повод 20-ата годишнина от излизането на екран на първия епизод от телевизионния сериал.

Актьорите заявиха, че са готови да участват в снимките. Те казаха още, че заснемането на трети филм зависи от решението на киностудията "Туентиът сенчъри фокс". "Всички ключови фигури са готови да участват. Джилиън и аз бихме искали да го направим, затова сега решението е на "Туентиът сенчъри фокс" - каза Духовни.

От своя страна Андерсън помоли феновете на телевизионния сериал да окажат "натиск" върху киностудията, ако е необходимо, за да бъде осъществен проектът.

От "Туентиът сенчъри фокс" официално не са коментирали думите на актьорите, отбелязва "Вашингтон пост".

Телевизионният сериал "Досиетата Х" излезе за пръв път на екран през 1993 година. Впоследствие бяха заснети 9 сезона от поредицата и два игрални филма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
kzl преди 10 години
Welik serial!
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мина им времето на досиетатата. навремето бяха велики, но вече не са. Духовин е известен повече с порон филимте си - Калифорния, дневниците на червените обувки и тъй натататък, а Дж. Андерсън съвсем се изгуби.