Гилермо дел Торо подготвя нов сблъсък на чудовища с роботи

Режисьорът работи над продължението на "Огненият пръстен"
23 окт 2013 11:56, Петя Славова
0
Гилермо дел Торо подготвя нов сблъсък на чудовища с роботи
Гилермо дел Торо. Снимка: Reuters

Гилермо дел Торо работи над продължението на сагата "Огненият пръстен", в която се сблъскват чудовища с роботи, съобщава сайтът Контактмюзик.

Футуристичният проект под режисурата на Дел Торо не пожъна голям успех в Северна Америка, където реализира приходи от около102 милиона долара, припомня БТА. Но "Огненият пръстен" се превърна в голям хит в останалата част на света, където спечели от продажби на билети над 407 милиона долара, при бюджет от 190 милиона.

Този касов успех е амбицирал Дел Торо да започне работа над продължението на футуристичния екшън с помощта на сценариста Травис Бийчъм.

При все това той все още не е наясно дали шефовете във "Уорнрър брос" ще одобрят проекта. "С Травис пишем продължението на "Огненият пръстен". А дали ще бъде одобрен, това е извън моята компетентност и заплата!", заяви Дел Торо.

В първата част на сагата актьорите Чарли Хънам, Идрис Елбаи Ринко Кикучи се превъплътиха в гигантски роботи, за да спасят човечеството от настъплението на не по-малко впечатляващи морски чудовища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари