Здрав съм, обяви Ламбо

Резултатите от изследванията са добри, сподели актьорът
Обновена: 6 мар 2014 09:57 | 6 мар 2014 09:57, Петя Славова
36
Здрав съм, обяви Ламбо
Снимка: Булфото

Стефан Данаилов е здрав. Това сподели от Париж самият актьор, където са приключили контролните му прегледи, пише в. "Преса".

По думите на актьора петскенерът, щателните пълни изследвания, включително и проби от костен мозък, са показали, че се е преборил с коварната болест.

Стефан Данаилов е бил придружен от  лекуващия го лекар в София - проф. Георги Михайлов, национален консултант по хематология. Медиците във Франция са обяснили, че в момента Ламбо е в добра ремисия.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, миналата година лекари са открили, че актьорът има лимфом. Въпреки диагнозата неговата вяра, че ще се справи, не спира.

Той дори говори с екипа на "Фамилията", които да измислят и на героя му някакво заболяване. Оказа се, че няма нужда, тъй като химиотерапията не се отразява на физическото състояние на актьора.

Това, което е липсвало на Ламбо най-силно по време на боледуването му, е, че не общува достатъчно със студентите си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
6
 
! Отговори
за Angel преди 10 години
Май ти нямаш страх от Господ човече,за да е болен значи именно Господ така е решил а някой да го обявява за здрав при положение,че не е ,значи се прави на по-голям от Господ...и не говори за "големи българи" защото никой не е нито голям,нитовелик,нито незаменим-всички сме прахоляци на тази Земя и не е сериозно безбожник като теб да приканва за молитви.Хайде размисли се малко и дано разбереш,че грешиш!
9
6
 
22
 
! Отговори
Angel преди 10 години
Абе ВИЕ нямате ли страх от ГОСПОД! Какви *** са сабрани ТУК направо нямам думи!! Човек може да е в ремисия и 50 години и да се чувства и да БЪДЕ здрав. Как може такива коментари!! Да е жив и здрав това е един ГОЛЯМ БЪЛГАРИН!!!!! Малко ни останаха такива УВИ! Хейтъри скриийте и се молете господ да ви изцели от тази злоба, че нищо хубаво не ви чака!
8
5
 
9
 
! Отговори
до Х преди 10 години
Не Ви харесва истината ли?!Не харесвате трезвомислещите?!Вие за разлика от "хейтърите" сте фалшив човек,свикнал да бъде манипулиран от полуграмотни журналисти и в безсилието си срещу Истината кълнете всичко различно от Вас т.е разумно...Вашите искрени пожелания ще се стоварят със цялата си сила върху децата Ви...за съжаление...но каквото повикало-това отговорило!
7
34
 
3
 
! Отговори
Митко Палаузов преди 10 години
Не си здрав Стефчю.Збогом!
6
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стефане бобеда го има в киното а в живота си пътник Ништо лично да го знаеш
5
34
 
4
 
! Отговори
д-р Пешо преди 10 години
Здрав, здрав колко да е здрав, я изкара 2014 я не...
4
1
 
12
 
! Отговори
Lili преди 10 години
Човек е добър или лош, независимо от партии, религии, пол, етнос. Може да има някакви миsли по различни въпроси, но основата на душата му е : добър или лош.
3
2
 
24
 
! Отговори
УНГ преди 10 години
Да кажете,че този човек е здрав и излекуван е подигравка с медицината и науката като цяло.Персоната Петя Славова която така лесно обявява неизлечимо болни за здрави ще пожелае ли подобно "здраве" на себе си и близките си?! По същия начин се пишеше и за Велко Кънев,Тодор Колев,Коста Цонев и др. че са "победили" рака и вече били здреви,но...в момента те не се радват на здравето което им приписвахте,нали?! Драги журналисти,мерете си гръмките фрази и не предизвиквайте Съдбата!
2
4
 
36
 
! Отговори
Жулиен преди 10 години
Герой си,приятелю,да си жив и здрав още дълги години.
1
46
 
7
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Пошегували са се лекарите :) Тоя па от майтап не разбира. Като тръгнат разсейките и като му окапе косата ще го видим как ще си рендосва съндъка да му е удобно вътре. Шегаджия )))