Совите отново няма да са това, което са в "Туин пийкс"

Дейвид Линч ще ни потопи в новите епизода от сериала
26 май 2015 13:30, Петя Славова
4
Совите отново няма да са това, което са в "Туин пийкс"
Снимка: архив, Reuters

След като споровете около бюджета на сериала "Туин пийкс"  вече са решени, стана ясно, че именно режисьорът Дейвид Линч ще се заеме със заснемането на 18-те епизода от новия сезон, съобщи Контактмюзик.

"Скъпи приятели, всичко започва отново - "Туин пийкс" се завръща", написа наскоро режисьорът на страницата си в Туитър. Сега става ясно, че той ще заснеме всичките 18 епизода от новия сезон на сериала, пише БТА.

Още по темата

През есента м.г. телевизия "Шоутайм" оповести, че дава зелена светлина за заснемане на нови 9 епизода от сериала, а Линч и Марк Фрост са се заели с написването на сценария и заснемането на всеки епизод. Действието през новия сезон на "Туин пийкс" се развива в наши дни. Планирано е излъчването на новите епизоди да започне в началото на 2016 г., за да съвпадне с 25-годишнината на тази загадъчна драма.

"Надяваме се, че много хора, които не са фенове на сериала, също ще бъдат не по-малко заинтригувани да разберат в каква насока ще се развият нещата след приключването на втория сезон", заяви Фрост.

През март Линч намекна, че въпросът за възраждането на сериала все още витае във въздуха и че има разногласия. През април той се оттегли от осъществяването на проекта поради бюджетни ограничения. "След преговори, продължили една година и 4 месеца, се оттеглям от осъществяването на проекта, тъй като финансирането му е недостатъчно", заяви режисьорът.

Петиция, която цели той да промени мнението си, обаче събра над 30 000 подписа, а в специално видео дъщеря му го призова да се върне като режисьор на сериала. Това изглежда имаше ефект, защото телевизия "Шоутайм" отпусна повече средства и реши да бъдат добавени още 9 епизода.

Първите два сезона на "Туин пийкс", излъчени през 1990 г. и 1991 г., бяха последвани от излизането на филма "Туин пийкс: Огън, следвай ме" по екраните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Дейвид ЛинчТуин Пийкс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SDЯ си пусни "Малката булка" и си трай.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SDГледай си спокойно "Листопад"-а и не ни занимавай с мнението си.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Туин Пийкс е легенда, но не е за ограничени индивиди.
1
22
 
3
 
! Отговори
SD преди 8 години
Боже , опази от *** сериали .