Бенисио дел Торо в "Междузвездни войни: Епизод VIII"

Ще играе злодей разкри "Холивуд рипортър"
22 юли 2015 10:40, Петя Славова
3
Бенисио дел Торо в "Междузвездни войни: Епизод VIII"
Снимка: архив, Reuters

Киностудиите "Лукасфилм" и "Дисни" са поканили Бенисио дел Торо да се снима в "Междузвездни войни: Епизод VIII", разкри "Холивуд рипортър".

Според собствени източници на изданието Бенисио дел Торо ще изпълнява ролята на злодей. Дали договорът между актьора и киностудиата е подписан, не е известно, пише БТА.

Райън Джонсън ще напише сценария за "Междузвездни войни: Епизод VIII" и ще режисира втория филм от новата трилогия, продуцирана от "Уолт Дисни", припомня Ройтерс.

Той ще напише и първоначалния сценарий за третия филм от трилогията "Епизод IX".

Райън Джонсън е сценарист и режисьор на филмите "Looper: Убиец във Времето", "Тарикатите Блум", "Brick".
"Епизод VIII" е вторият филм от трилогията, който "Дисни" продуцира, след като закупи "Лукасфилм" на създателя на сагата Джордж Лукас през 2012 г. за 4,05 милиарда долара.

Режисьор на "Епизод VII" е Джей Джей Ейбрамс. Премиерата на филма е насрочена за декември 2015 година. А на "Междузвездни войни: Епизод VIII" - за 26 май 2017 година.

В "Епизод VII" участват ветераните от оригиналната трилогия Кари Фишър, Марк Хамил, Харисън Форд, Питър Мейхю (Чубака), Антъни Даниълс (C-3PO (Си-Трипио) и Кени Бейкър (R2-D2 (Арту Диту). Новите попълнения в актьорския състав са Лупита Нионго, Гуендолин Кристи, Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Макс фон Сюдов, Анди Съркис и Домхал Глийсън.

Между отделните епизоди от трилогията "Дисни" ще пусне и самостоятелни филми "Междузвездни войни". Първият от тях ще бъде режисиран от създателя на "Годзила" Гарет Едуардс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
"Холивуд рипортър"?!По слух ли превеждаме вече?...Иначе евала, Дел Торо ми е любимец.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уникален
1
0
 
1
 
! Отговори
schizz0 преди 8 години
Golqm