"Завръщането" в Люмиер

Хитът с Леонардо ди Каприо тръгва у нас
19 яну 2016 11:00, Петя Славова
7
"Завръщането" в Люмиер
Снимка: Александра филмс
Филмовата седмица в кино "Люмиер" завършва със "Завръщането".
 
Хитът с Леонардо ди Каприо и Том Харди - с три награди "Златен глобус" и 12 номинации за "Оскар", може да се види на 23 януари от 17.00 и от 20.00 ч. и на 24 януари от 16.30 и от 19.30 ч., съобщават от НДК.
 
Тази вечер от 19.00 ч. е прожекцията на "Тайната е в техните очи" на Били Рей с Джулия Робъртс, Никол Кидман, Чиуетел Еджиофор, Патрик Дейвис, Алфред Молина, Марк Фамиглети, Дон Харви, Линдан Смит, Майкъл Кели, Зоуи Греам, Джо Коул и Дийн Морис.
 
Новите филми на Уди Алън и Паоло Сорентино - "Почти нормален" с Хоакин Финикс и Ема Стоун и "Младост" - са в програмата съответно на 20 и 21 януари от 19.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анониментова може да го каже само човек, който не е гледал филма , а чете глупости из фейсбук. Никакво изнасилване от мечка няма.Ако трябва обаче да съм честна, Лео заслужаваше сто пъти повече Оскар-а за "Вълкът от Уолстрийт", отколкото за този.
3
5
 
5
 
! Отговори
несподелена любов преди 8 години
Огромни поръжения нанася несподелената любов, между Лео и гризлито. За него ...насилване, за нея неполучен Златен глобус и поне 4 Оскара. Един насмъркан вожд краде от траперите кожи (ама и те ловуват на чужда територия), търсейки дъщеря си. Както Том и Джери, Лео е неунищожим - рани, студ, ледени реки-от нищо не се бои, само страда.Междузвездна простотия.Жалко за Титаник,Защо тъгува Г.Грейп,Авиаторът,Вълкът от Уолстрийд, Великият Гетсби,Стаята на Марвин."Намерете" и гледайте "Територията" !
2
0
 
0
 
! Отговори
fripp преди 8 години
''Тайната в техните очи'' е страхотен аржентински филм, който спечели Оскар преди няколко години. Ако сте го пропуснали - гледайте го. Този новият е негов щатски римейк, който е средна работа. Така че - вижте оригинала.
1
1
 
13
 
! Отговори
Интернет потребител преди 8 години
Късно.Още преди преди Нова година го имаше DVD в замунда.Гледах го. Приятен филм.