Кейси Афлек пропуска "Оскар"-ите заради секс скандал

Актьорът трябваше да поднесе статуетката за най-добрата актриса
26 яну 2018 14:30,
10
Кейси Афлек пропуска "Оскар"-ите  заради секс скандал
Снимка: Rеuters

Миналогодишният носител на "Оскар" за най-добра мъжка роля в "Манчестър край морето" - Кейси Афлек ще пропусне тазгодишната церемония по раздаването на статуетките заради секс скандал, предадоха световните агенции, като цитираха говорителка на Афлек и говорителка на Американската филмова академия.

42-годишният актьор - брат на Бен Афлек, трябваше да връчи наградата "Оскар" за най-добра актриса, която се дава за 90-ти път. Кейси Афлек бе обвинен през 2010 г. в сексуален тормоз от жени от екипа на по-ранни филми с негово участие.

Тогава по два иска срещу него бе постигнато извънсъдебно споразумение, като сумата не бе оповестена. За тези обвинения стана ясно едва след като Кейси Афлек спечели "Оскар" миналата година.

В момента Холивуд се тресе от скандали, свързани именно със сексуални посегателства. Редица звезди на шоубизнеса се оказаха обвинени. Церемониите по връчване на различни филмови и музикални награди пък се превърнаха в платформа за движението #Аз също, обединяващо жертви на сексуални посегателства, и новото движение "Времето изтече" срещу сексуалните посегателства.

Подобно нещо се очаква да се случи и на церемонията за наградите "Грами" тази неделя. Водещият й Джеймс Кордън каза пред "Асошиейтед прес", че ще отдели известно време, за да позволи на творците да изразят позицията си относно двете движения и че ще носи бяла роза в знак на солидарност с тях. Редица изпълнители също вече казаха, че ще носят бели рози в подкрепа на двете движения.

Кордън каза още, че шоуто за "Грами"-тата ще включва емоционално изпълнение в знак на солидарност към двете движения, но не спомена повече подробности. Според медиите това ще е изпълнението на певицата Кеша, която беше във война с бившия си ментор и продуцент Доктор Люк, когото тя обвини, че я е дрогирал и изнасилвал.

Той, разбира се, отрече тези обвинения, а Кеша миналата година се завърна към музиката с албум, в който някои от песните й разказват за преживените от нея мъки. Тя спечели две номинации за "Грами" за този музикален проект, наречен Rainbow.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До GooGoo DollПросто 90% от холувудските звезди са луди, хапе ги кучето яко, явно от многото дрога и алкохол, и преситения начин на живот. Като са млади, все още се държат на положение, , ама поостареят ли и тотално изкукват.
9
0
 
7
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Нашата адреналинка Ваня нали им показа на "звездите" как се прави когато някой те насилва! Излови го перверзника и то точно когато е било времето, а не след сто години! И то без всенародни ахкания и пъшкания! В резултат той е уволнен и няма да притиска други студентки за "услуги" и да злоупотребява със служебното си положение.
8
0
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Оставам с впечатлението, че сексуалните посегателства са се считали за нещо нормално в Холивуд, което означава, че сексът е основно средство за напредване в кариерата там.
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докъде са деградирали тия смеш ни ци, да правят церемонии в кауза за защита на про сти тутки от всякакви полове, които са се продали за една сцена или песничка и сега си търсят компенсации... пропаднала нация с деградирала ценностна система... Той и Гърга Питич сложи бела роза на Бубамар знаете къде в за да ги подкрепи....
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези обвинения в сексуален тормоз след толкова години ми се струват адски нелепи! Ами що мълчахте до сега, като са ви тормозили? Отделно имаше една, дето се споразумяла за половин милион долара да мълчи, обаче после /явно като изхарчи половиния милион/ решила да се раздрънка. Ами платили са ти и си се съгласила със ситуацията, значи пито - платено. Щом ще се оплаква, да върне парите първо, пък после да мрънка. Освен това като са тормозени, защо продължиха да работят със същите хора ?
5
0
 
25
 
! Отговори
do 1 Гошу преди 6 години
както знаем, проститyтките имат цена някаква. Кои по-висока, кои по-ниска. Голяма част от тея дами, които в момента са известни, са известни именно защото са платили "някаква" цена. ;)Нищо не презчи обаче още веднъж да се пробват да се облагодетелстват на тая цена. Затова и сега след 10-20-30 години се обааждат ;) ку....ски номераПс. и ся пак ще ме изтрият :)
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мдааа... явно общуването между мъже и жени /включително сексуално/ трябва да бъде направено позорно, опасно, нежелано, за да се наложи третополовото и знам ли и аз какво още полово общуване... Нормалното ще стане нежелано, извратеното ще стане обичайно...
3
1
 
5
 
! Отговори
Cinema преди 6 години
Много ми хареса в "Жертва на спасение".Повече такива филми да снима.
2
1
 
17
 
! Отговори
GooGoo Doll преди 6 години
Каква е тази мания да си пускат бради?Искат да приличат на тези от Ал Кайда,или какво?
1
1
 
23
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Абе тия толкоз ли нямат пари за елитни простиtуtkи бе? Тц-тц-тц, срамота....