От скромна домакиня в сръчен бандит: "Банклейди"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
19 май 2018 10:45, Петя Славова
4
От скромна домакиня в сръчен бандит: "Банклейди"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Трансформацията на обикновена домакиня в изкусна банкова обирджийка ни представя Кристиан Алварт във филма  "Банклейди".

Продукцията разказва реалната история на Гизела Верлер, работничка във фабрика в Хамбург, която покрай любовта си в гангстер се превръща в сръчен бандит.

Алварт ни връща в 60-те години на миналия век, а историята навява асоциация с "Бони и Клайд", но в Германия.

Героинята става все по-изобретателна. Скрита зад огромни очила, фрапантни перуки, с разнообразни визии Верлер успява да се измъкне от органите на реда и за около година успява да обере 19 банки. Образът й привлича с рисковия си и авантюристичен дух, вдъхновен от  любовта. Филм, издаващ, че зад всеки скромен човек се крие истински хищник. Стига да срещне (не)подходящия човек.

Ролите са поверени на Надежда Бренике, Чарли Хюбнер, Кен Дукен и др. Гледайте "Банклейди" на 19 май от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По добре цял ден пред печката, отколкото с пищов в ръка пред касиера, който да ти изсипе една чанта с пари в краката и да ощипеш с мръснa газ.
2
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Реално в България е така, но се правят интелигентни кражби. При една интелигентна кражба не се използват уръжия.
1
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредните евроатлантически ценности, които ни учат, че има лесен начин да си изкарваме паритe като обираме банкомати, банки и подобни. Очаквам изказване на вицето Симеонов и протести пред кравешкото посолство.