Матю Макконъхи влиза при студентите. Ще им преподава

Актьорът ще е учител в училището, в което е учил
29 авг 2019 22:32, Петя Славова
9
Матю Макконъхи влиза при студентите. Ще им преподава
Снимка: БТА

Студентите от университета на Тексас в Остин, САЩ, тази есен ще имат нов преподавател - Матю Макконъхи, предаде БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес.

Актьорът и носител на "Оскар", който е родом от щата и е завършил същото учебно заведение, вече е част от Катедра "Радио, телевизия и кино" и ще води практически занятия.

Назначението на Матю Макконъхи може да се стори изненадващо на мнозина, но актьорът има умения и опит - от четири години е визитиращ преподавател в университета. Макконъхи ще продължи да води курс, посветен на кинопроизводството, за който е разработил учебния план.

В направеното от учебното заведение изявление се посочва, че назначението му е признание за изключителната му работа като учител и ментор.

Актьорът и носител на "Оскар" е уважаван от студентите заради желанието си да работи с тях и извън класната стая

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
az преди 4 години
него цял свят гознае,консерво,но по-якото е че теб никой не те е чувал хахаха
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВсъщност той е завършил филмово и телевизионно изкуство именно в този университет. И мисля, че правилният въпрос е не дали би изиграл, ако го помолят, а дали са го помолили да изиграе въобще. Аналогията дойде от само себе си.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До AnonИ друго несъответствие има - бил направил учебен план за курса си. Курсовете имат учебна програма, а не план. Учебният план обединява всички учебни програми в дадената специалност.
6
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не го знам кой е и защо трябва да е новина у нас, но ми прави впечатление, че някой си без образование изведнъж по протекции става клечка в образованието. От което си правя извода, че всичко им е куха кратуна. И е позор за България да приема всяка бомбичка за фойерверк.
5
0
 
12
 
! Отговори
Anon преди 4 години
Визитиращ? Вие сериозно ли написахте такава дума? Нещо гостуващ, това онова?
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Разбирам намека ти но аналогията не е много добра. Предполагам че ако го помолят, той сигурно може да изиграе някой и друг етюд, макар че в Америка за разлика от Европа няма актьорско образование. Докато г - жа Т. с нейния гласов проблем дали ще може да изпее и една нота? Нищо неуважително ,просто питам.
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Макконъхи - даскал? Странно. Явно вече това е начинът да се задържат децата в училище - като им предоставиш атракция. И на какво ще ги учи - на актьорлък? Бре! Хайде да видим.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На конкурсче явил ли се е? Изиграл ли е 5 етюда пред комисия?
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ехх аз помислих че Банов го назначава, а той в САЩ ще преподава.