Джон Бойега виновен за изгубения сценарий на "Междузвездни войни"

Текстът за последната част на сагата беше пуснат за продажба в "Ибей"
28 ное 2019 12:10, Ния Христова
18
Джон Бойега виновен за изгубения сценарий на "Междузвездни войни"
Снимка: Ройтерс

Актьорът от "Междузвездни войни" Джон Бойега си призна, че той е виновен за липсващия сценарий на "Епизод IX: Възходът на Скайуокър". След като актьорът загуби сценария си, на "Дисни" им се наложи да го откупят от "Ибей", съобщава bTV.

Бойега си призна по време на гостуване в сутрешно предаване, че историята, която разказа Дж. Дж. Ейбрамс е вярна. Актьорът играе Фин в новите трилогии от сагата.

Още по темата
"Точно в този момент се местех в друг апартамент и оставих сценария под леглото си. Казах си – ще го оставя там и като се събудя утре сутрин, ще го взема и ще го преместя", призна си Бойега.

Актьорът разказва как същата вечер с приятели си направили малък купон в дома му и той съвсем забравил за сценария. Бойега допълни, че седмици по-късно чистач го е намерил и пуснал в "Ибей" за около 85 долара.

"Беше много страшно! Обадиха ми се всички възможни официални лица", разказва Бойега.

Чистачът очевидно не е имал представа какво точно е намерил, защото сценарий като този за "Възходът на Скайуокър" може да донесе милиони на притежателя си.

"Луксафилм" и "Дисни" обикновено не дават пълен сценарий на актьорите си и предприемат сериозни мерки във връзка с опазването на информация за проектите си.

Филмът ще излезе по кината през декември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Сценарист преди 4 години
Там, дето два робота се порезимяват аварийно на една планета и единия е ранен, нападат ги дроиди, които искат да им вземат частите. То стана по интересно от оригинала.
14
0
 
3
 
! Отговори
Време за реклама преди 4 години
Хайде на фишеците, 10 стотинки бройката.При цяла армия охранители, тоя ще остави сценария на чистачката, смях ...........
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той пък един "актьор"...
12
2
 
9
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Показателно е, че никой не иска да го купи освен студиото. Честно казано, дори не бих си го изтеглил от Замундата. Най-много да прегледам по диагонал в Уикипедия за какво става дума.
11
5
 
9
 
! Отговори
До ГГ1989 преди 4 години
Точно така. Западният Свят стана битер като СССР. Цензура на изкуството и промиване на мозъците. Единствената разлика, че Сталин, Маркс и партията са заменени с радикален мултикултурализъм, радикален феминизъм, и пропагандиране на еднополовите сексуални контакти. Вече нормален филм не можеш да намериш. Като почнеш от анимационните филми и стигнеш до екшъните. Всичко е промивка. Гьобелс би се гордял.
10
1
 
9
 
! Отговори
asd преди 4 години
Никога няма да погледна друг епизод, освен оригиналната трилогия. не искам да си развалям и размивам впечатленията.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Можеше на времето всяка година да пускат по 3 филма от поредицата ама не се усетиха.
8
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали знаете, защо "Властелина" става за гледане - няма цветнокожи в него.
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гиди маймун заплеснат ... Сега бозата хептен няма да е интересна!
6
0
 
10
 
! Отговори
ined преди 4 години
Бойега така са се надрусал на партито, че се освестил чак след няколко дни, а скапаняците от Дисни за някакви си $85 го правят на въпрос.
5
2
 
9
 
! Отговори
Карангул преди 4 години
Трябваше чистачът да напише от себе си някоя секс сцена и тогава да го пусне в ибей.Как Люк и Вейдър правят 69 например...
4
1
 
14
 
! Отговори
Аньо Нименов преди 4 години
Продаде си душата Лукас на Лукавия и сега се върти в адски мъки, още преди да са го призовали в отвъдното.Ако беше джедай на място, щеше да спре до 2-та трилогия и да приключи със "сагата".Тоя в статията изобщо не искам да го коментирам...
3
1
 
8
 
! Отговори
куестшънс преди 4 години
"Бойега си призна по време на гостуване в сутрешно предаване, ..."Аджеба, по време на кое по-точно сутрешно предаване, бТВ мейби!?
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мдааа, виждам че новия джедай изглежда напълно в стила на новите евроатлантически ценности, при които ако беше бял щеше да е расизъм. Сега остава да научим, че е от третия пол, за да е пълна картинката
1
0
 
53
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 4 години
Не не, 85 долара си е напълно нормална цена за тази боза, дори леко завишена. Дисни успяха да съсипят и тази сага със своите ултра-либерални и политкоректни глупости. На мен лично новите филми са ми безразлични вече. Може да ги изпиратствам, но на кино няма да отида да ги гледам, при това съвсем целенасочено.