Може ли някой да ги спре: "Влюбените"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
Обновена: 9 дек 2019 15:13 | 8 дек 2019 08:49, Петя Славова
0
Може ли някой да ги спре: "Влюбените"
Снимка: Bulgaria ON AIR

С емоционалните трепети на майка и дъщеря ни запознава Кристоф Оноре във филма "Влюбените". Режисьорът обръща поглед към вълненията на две жени от различни поколения, само за да докаже, че любовта не познава граници и винаги преминава през сходни перипетии.

Действието е ситуирано в Лондон, където Мадлен (Катрин Деньов) се връща към стар любовник отпреди 30 години, а дъщеря й Вера (Киара Мастрояни) е раздвоена между чувствата си към музикант, който не може да се обвърже сериозно с нея, и бившия й приятел, който все още я обича.

Любопитното в този филм е, че Деньов и Мастрояни са майка и дъщеря и в реалния живот. Катрин ражда Киара от връзката й с друга икона в киното - Марчело Мастрояни.

Във филма под съпровода на романтичните балади на Алекс Болан проследяваме техните възходи и падения в  любовта. Режисьорът се опитва да отговори на въпроса може ли да се поправят грешките от миналото, а може ли да се повторят в настоящето.

Покрай плътските и вдъхновени лутания на главните персонажи ще усетим и силното присъствие на чешки лекар, изигран от Милош Форман.

Гледайте "Влюбените" на 8 декември от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари