Още двама пациенти с коронавирус починаха, 180 нови заразени

Общият брой на потвърдените случаи става 5677
347
Още двама пациенти с коронавирус починаха, 180 нови заразени
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

180 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа. За последното денонощие са направени общо 2591 PCR теста, сочи справка в Националната информационна система.

Общият брой на потвърдените случаи става 5677, от които 2538 активни.

Още по темата

6 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 2898.

Хоспитализираните лица са 463, от които 29 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 241. 2 от случаите са от последните 24 часа.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград – 3; Бургас – 8; Варна – 16; Велико Търново – 16; Добрич - 2; Кюстендил – 6; Пазарджик – 9; Плевен – 8; Пловдив – 11; Разград – 2; Русе - 1, Сливен – 11; Смолян – 5; София област – 11; София (град) – 58; Стара Загора – 4; Търговище – 1; Хасково - 1, Шумен - 5, Ямбол – 2.

Общият брой на заразените медицински лица у нас е 446, от тях лекари - 159, медицински сестри - 163, санитари - 75, фелдшери - 5, други - 44.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя форум е секта. Пълен е с проповедници и промиване на мозъци. Аз се отказвам и отивам на кафе. Без маска.
164
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тези темпове на заразяване при нас скоро някои държави ще разберат, че е рисковано да се занимават с български граждани на тяхна територия.Карантината ще стане задължителна за нас почти навсякъде. Покрай всички други ограничения, които се очакват, като реакция на ЩАБА и Ананиев. Тази вечер може да има нова заповед в тази връзка.
163
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страхът на управляващата #хунта расте.Б.М.Б. и В.И.Г. използват предания си "инструмент", за да се опитат да заличат свидетелите на престъпленията им.Подхвърляне на фалшиви доказателства, вменяване на несъществуващи обвързаности и тормоз над невинни хора и семейства им са познатите им методи за натиск и всяване на страх.Не могат да заглушат фактите. Скоро ще покажа свидетел, когото не могат да накарат да замълчи.
162
4
 
17
 
! Отговори
До 179 преди 3 години
Като наблюдавам САЩ и Бразилия, стигам до извода, че ако не се спазват ограничителните мерки в един момент ни работа ще имаш и ще има голяма вероятност да си разболял, а ако оцелееш ще имаш увреждания за цял живот. Не считам че спазването на ограничителни мерки ще ни остави без работа. Да туризма, заведенията и транспорта ще пострадат, но държавата трябва да ги подкрепи.Другите сектори не са чак толкова засегнати.
161
4
 
6
 
! Отговори
Мама Росо преди 3 години
До ЗлатенаЗлатенче ,първо ти бяха виновни "*** малцинства" и простите българи.После сочиш с пръст 18 годишните!!!!Вирусът няма цвят на кожа,не избира жертвите си нито по интелект, нито по възраст!!!!*** си пии бозата и си смучи мазната баничка , после пусни два,три поста в "БГ Мама" и всичко ще е наред.
160
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще има още много заразени, докато се назаразят всички.
159
13
 
17
 
! Отговори
Българи 007 преди 3 години
Безотговорни и неразумни българи. Много Ви моля, спазвайте всички мерки. Каквото и да значи това за Вас. Този вирус е война, а на война са нужни жертви. Ако ще и да губите средства, то спазвайте указанията.
158
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хичо, не е само тя. Много са.
157
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактОт месец март ограничения. Колко време ограничения? Години ли и колко? Ако години ограничения, то ще издържим ли без работа всички?
156
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Златено, теб пък кой ще те пусне в чужбина, я си стой в къщи.и си дроби попарата.
155
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те управляващите хич не ги интересува вируса вече вече. Даже по платените телевизии вируса е 5-6 тема.Първите за рязане на ленти, първи копки, каскета...
154
3
 
9
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До ЗлатенаКопи-Пейста в действие! Колеги, да съберем някой лев и да купим на "момичето" нов грамофон! И плочи, че тия са изтъркани!
153
2
 
4
 
! Отговори
Подмокрена преди 3 години
Ние сме много
152
4
 
5
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До хичоГрешка! От 45 дни поне! Има и други :УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена....
151
6
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Искаме на всеки български Гражданин -по едно кюлче злато -и Тогава всички ще спазват мерките и ще си седят у дома спокойни че хладилникът е пълен и токът е платен!! То и без това по толкова откраднахте от НАС -и нашият живот!
150
6
 
23
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Още през април няколко датски учени установиха, че този вирус не се повлиява от топлото време и че единственото нещо, което намалява разпространението на тази зараза е спазването на ограничителните мерки.
149
3
 
31
 
! Отговори
Катерина преди 3 години
Понеже чета куп експертни мнения от форумните вирусолози как било обикновено грипче, може ли да ни осведомите дали нанася увреждания на организма при безсимптомно или на такива преминали го леко в дългосрочен план. Моля само да се аргументирате с научни факти, не с предположения, че световноизвестният учен Мангъров предполагаше, че ше изчезне още юни месец, но се бил объркал. На колко ли от починалите до момента роднините са му повярвали.
148
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗлатенаТе хората отиват на парти в някой нощен клуб.За какво трябва да се записват като доброволци в някоя болница като си нямат понятие от медицина.
147
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С две думи загубихме 4 месеца заради щаба и за нас фактически епидемията сега започва.
146
6
 
9
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
О, и Незадоволена се включи в Хора на Истериците, значи е време да ходя на плаж. Чао!