Станислава Айви с филм за пандемията и конспиративните теории

Лентата носи две послания - за свободата на словото и менталното здраве
13 яну 2021 12:48, Анисия Иванова
6

След първия си филм - "Знам какво направи", киножурналистът Станислава Айви отново влиза в ролята на режисьор, за да разкаже историята на разследващ журналист, който попада в капана на конспиративните теории, докато търси истината за случващото се в света.

В главната роля във филма "Ехо" влиза Иван Бърнев, участват още Христо Петков, Атанас Атанасов, Яна Кузова, Нели Монеджикова и други.

"Моят герой преследва какво се е случило с негови колеги в Китай, кой отказва да им каже истината, как обществото е манипулирано и той не се притеснява да си зададе въпросите", сподели Стаси Айви в "България сутрин".
По думите ѝ филмът има две послания - за свободата на словото и важността на менталното здраве.

"Много малко от нас си дават сметка какво може да преживее човешкият организъм и най-вече съзнанието по време на един такъв период, в който са ти поставени граници", коментира тя пред Bulgaria ON AIR.

Станислава Айви увери, че "Ехо" ще бъде пуснат свободно, а не само за фестивали, тъй като идеята е посланията му да достигнат до повече хора.

Киножурналистът коментира и триумфа зад граница на българската актриса Мария Бакалова.

"Лично се надявам, че тя ще получи най-малко номинация за Оскар. Това, което тя прави в "Борат 2", не е никак лесно", заяви Айви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да... и къде били колегите в Китай... Когато говорите за конспиративни теории и свобода на словото е някак си лесно дай да обвиним Китай те така или иначе не могат да се защитят. Само че преди дни в Италия намериха данни за нов пациент 1 от ноември 2019Французите и те си признаха преди време, че са открили вируса в проби от пациенти далеч преди това да стане в Китай... Дали някой ще си преосмисли изказванията - аз не вярвам особено. Хайде със здраве и да вярвате в свободата на словото...
3
2
 
1
 
! Отговори
от северозапада преди 3 години
До От БАН: Определено, доста точно си се описал! Браво! Само едно "е" пред БАН си пропуснал!!
2
0
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
грантаджийка на хранилка на 'Америка срещу БЪлгария" !
1
2
 
8
 
! Отговори
от северозапада преди 3 години
Що за име е това: - Айви!?! Дядо Паисий беше запитал навремето: О, неразумни юроде, поради что се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН!!!