Обичай ме, не ме яж!

Новият трилър "Лунен ловец" разказва за забранената любов между жена и върколак
Обновена: 29 мар 2011 14:17 | 29 мар 2011 14:17,
1
Обичай ме, не ме яж!
Корица: Унискорп

„Лунен ловец“ е нов паранормален трилър, който въвежда читателите в света на сази – върколаците, подвластни на Луната.

Те живеят в стройна организация, на големи общности с шефове и дори нещо като правителства. За да се предпазват от човешкото население и да оцеляват, прилагат всевъзможни тактики.

Наемният убиец Тони обитава именно този свят.

С наближаването на пълнолунието той започва да се чувства звяр, гледа на всичко живо, включително и на хората, като на храна, но не знае какво точно става със самия него при пълнолуние, освен че съсипва всичко около себе си и се събужда чисто гол.

В света на човеците пък живее Сю. Проблемът й е, че е прекалено добра и почтена, с изключително чувство за семеен дълг и за вина, естествено, пълна липса на самочувствие.

Тя е и дълбоко нещастна, защото от години нейното семейство, особено майка й, жестоко я експлоатира и налага тотален контрол. Положението й се влошава още повече, когато печели 200 милиона долара от тотото.

Доведена до пълно отчаяние, Сю решава да сложи край на живота си, но няма сили да се самоубие и иска да си наеме убиец. Така се среща с Тони.

Необяснимата връзка между двамата е толкова силна, че в дадени моменти дори четат мислите си.

Най-големият грях във върколашкото общество обаче е да се чифтосаш с човек, а Тони го прави и последствията са неизбежни…

С. Т. Адамс и Кати Кламп са бестселър авторки на USA Today. Творческото им сътрудничество започва през 1997 г. и се радва на голям успех.

Двете успяват изключително умело да съчетаят индивидуалните си таланти, за да създават много и печеливши книги, с които привличат милиони почитатели на паранормалните приключения.

В общата им работа Адамс подготвя сюжетните линии и богатата символика в романите, а Кати разработва екшън сцените и романтиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
O BOJE MOINE OTNOVO