Да владееш изкуството на убеждаването

Излиза книга за междуличностните отношения
3 юли 2012 07:46, Петя Славова
1
Да владееш изкуството на убеждаването
Снимка: Колибри

 „Изкуството на убеждаването“ е практически ориентирана, четивна, изключително ценно и интересно четиво на тема междуличностни отношения. У нас може да я намерим от 9 юли.

Книгата е в превод на Деян Кючуков и описва различни методи за контролиране вниманието на аудиторията – групова и индивидуална, за „дешифриране“ на сложния език на тялото.

Книгата ни учи и как да реагираме, когато усещаме, че събеседниците ни се съпротивляват, т.е. отстояват позициите си твърдо и категорично. Много от изложените от автора техники и модели са придружени с кратки тестове, така всеки читател може да прецени до каква степен е усвоил новото знание.

Джеймс Борг е известен бизнес консултант в областта на психологията, мениджмънта и междуличностното общуване. Редовно организира и води уъркшопи, посветени на комуникативните умения и развитието на „свръхпамет“.

„Изкуството на убеждаването“ е адресирана към масова публика и предназначена да облекчи ежедневните професионални и лични взаимоотношения, но би била особено полезна за хората на бизнеса – за всички, които управляват групово и индивидуално общуване, за работещите в сферата на търговията, услугите и туризма, преводачи, маркетинг мениджъри и експерти по продажбите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Повикайте го да убеди нашите политици че за нищо не стават. Някои е време да се пенсионират други да си ходят поради некадърност