Халед Хосейни описва начините на обич в семейството

"А планините ехтяха" излиза на 27 май
20 май 2013 17:26, Петя Славова
4
Халед Хосейни описва начините на обич в семейството
Снимка: Обсидиан

Още един роман на Халед Хосейни излиза у нас. „А планините ехтяха“ може да бъде намерен от 27 май в превод на Надежда Розова.

Познат у нас със световните си бестселъри „Ловецът на хвърчила” и „Хиляда сияйни слънца” чрез новата си книга, авторът ще ни накара да се замислим за това как обичаме, как се грижим за онези, с които съдбата ни е свързала, и как нашият избор отеква през поколенията.

В тази история, разказваща не само за родители и деца, но и за братя и сестри, братовчеди и приятели, Хосейни проследява начините, по които членовете на едно семейство се подкрепят, нараняват, предават, почитат и жертват едни за други.

Както и безбройните случаи, в които се изненадваме от постъпките на най-близките си хора в съдбовни моменти. Докато върви с героите по завоите на техния живот и емоции в различни точки на света – Кабул, Париж, Сан Франциско и гръцкия остров Тинос, - историята постепенно се разклонява и разраства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
7
 
! Отговори
хехе преди 10 години
не е ТРЕНД, а е Дарба, уважаеми!
3
6
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
не те знам колко си начетен с този "тренд", но Хосейни си е 100% писател. Тоолкова време чакаме новата му книга! Нямам търпение
2
9
 
6
 
! Отговори
Начетен преди 10 години
Халед Хосейни е надценен тренд и загуба на време. Недейте.
1
5
 
9
 
! Отговори
Аззз преди 10 години
Нямам търпение :-)))