Колко лесно се разклаща доверието

Никълъс Спаркс с нова романтична история
Обновена: 7 юни 2013 11:57 | 7 юни 2013 11:57, Петя Славова
0
Колко лесно се разклаща доверието
Снимка: Издателство ЕРА

Отново на романтична вълна ни пренася новия роман на Никълъс Спаркс, който излиза у нас на 10 юни.

„Дарът на светулките“ ни запознава с битието на Джеръми Марш, който има зад гърба си един неуспешен брак, за сметка на блестяща кариера в Ню Йорк.

Доста бързо животът му се преобръща и героят се озовава в малко градче, където планира сватбата си с Лекси, бременна от него. Поредица от няколко анонимни писма ги оплита в собствените им съмнения, разклаща доверието им един към друг и ги повежда към трудно житейско изпитание.

Това е деветият роман на Никълъс Спарк, познат у нас още с „Нощи в Роданте”, „С дъх на канела”, „Последна песен”, „Един ден, един живот”, „Завой на пътя”, „Талисманът”, „Пристан за двама”, „Моят път към теб” и „Светлинка в нощта“.

Спаркс е най-продаваният американски автор в света. Тиражите на книгите му надхвърлят 80 милиона екземпляра в целия свят, а романите му са преведени на повече от 45 езика.

Освен че е майстор на перото Никълъс Спаркс чете много (средно по 125 книги на година), има черен пояс по таeкуондо, както е и основен съперник на авторката на „Хари Потър“Дж. К. Роулинг за първото място в класацията за най-продавани автори на „Ню Йорк Таймс”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари