Рут празнува Коледа на сцената

Певицата с концерт на 25 декември в София
16 дек 2013 13:32, Александър Попов
5
Рут празнува Коледа на сцената
Снимка: Булфото

Рут Колева ще празнува Коледа на сцената. Тя ще изнесе концерт на 25 декември заедно с музикантите от бенда си в Sofia Live Club, който се превърна вече в традиция.

На празника тази година певицата ще изпълни песни от новия си албум RUTH, който в края на октомври беше представен с голям концерт във Военния клуб и малко след това получи адмирациите на един от най-големите музикални продуценти в световен мащаб - Марк Ронсън.

Специалната атмосфера на Коледа ще бъде допълнена от тематични изпълнения в интерпретация на Рут и групата й. Сред композициите, които музикантите подготвят за коледния концерт, е Have Yourself A Merry Little Christmas.

На 25 декември певицата ще зарадва почитателите си и с мобилно приложение, в което феновете ще имат достъп до нейна музика, снимки, видеа и ексклузивно съдържание, достъпно само там. 

Коледният концерт на Рут Колева започва в 22:00 часа, а билетите вече са пуснати в предварителна продажба на празнична цена от 7 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: рут колеваКоледа с Dnesbg
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Коя е тази?
4
5
 
2
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Харесвам Рут и музиката, която прави! Това е, как да кажа, музикантска музика, а Рут я изпълнява с много финес с много можене! Няма елементарност и кръчмарско звучене! Не е просто някакви тонове и някави думи! Що се отнася до Музикална академия, моето лично мнение е, че беше предизвикана да се държи по-остро от егоцентричното, неетично и смешно поведение на някои " легенди " и от различното третиране на участниците.
3
3
 
9
 
! Отговори
do 1 преди 10 години
Аз талант не вицдам. Песните са и пълна боза и обида за ушите на всеки нормален човек. Кога се пръкна тази изобщо на сцената, кога започнаха да я тиражират.
2
2
 
9
 
! Отговори
зрител преди 10 години
Не разбирам, защо изобщо се пише за това изключително невъзпитано, арогантно същество. Този и напън да пробие, за да не се върне отново на село е толкова отблъскващ.
1
0
 
9
 
! Отговори
сиси преди 10 години
Може да е талантлива, но беше твърде арогантна в Музикална академия и нещо не ме кефи. Мисля, че за да станеш звезда трябва да съчетаваш много качества. А тя от "Къртицата" само за пари мисли. Нейна си работа, но в мое лице губи един купувач на албума.