Добавете щипка внимание към перфектния подарък

Как да изненадаме със закачливи и оригинални опаковки
Спонсорирано съдържание | Обновена: 17 дек 2013 11:20 | 17 дек 2013 11:12, Екип на Dnes.bg
Добавете щипка внимание към перфектния подарък
Снимка: ИКЕА

Дойде сезонът на подаръците. Увеличете дозата на забавление като добавите към тях малко творчески привкус.

Независимо как ще решите да ги „облечете”, в ИКЕА има богат и разнообразен избор от опаковъчна хартия SNÖMYS, която да превърне изненадите за вашите близки в истински шедьоври. Подаръкът винаги носи някакво послание, а няма нищо по-хубаво от послание, обвито в любов. Дори и да не достигнете съвършенството в опаковането, фактът, че го правите със собственото си сърце и ръце, показва на получателя, че е много специален.

Като за начало, вместо да разчитате на малки стандартни чорапчета, които не могат да поберат мащабните ви идеи, може да си направите собствен чувал, ушит от плат LIAMARIA, в който да поставите всички подаръци. Или пък гигантски чорап със същото предназначение.

С мъничко въображение и закачливи елементи всеки подарък може да придобие индивидуалност. Започнете с щипка лично отношение, като маркирате с визуален елемент, който е характерен за него. Украсете опаковката на подаръка за бащата с вратовръзка, с колие за майката или поставете картинка на любимата играчка върху подаръка за детето. Друга забавна идея, която ще събере смаяните погледи на гостите, е дизайнът и функцията на подаръка да се изразяват и допълват чрез опаковката.

Разбира се, дори да сте решили да опаковате подаръците бляскаво и стилно, може да добавите към тях нещо персонално и различно. Ако смело комбинирате златиста или сребриста хартия дори с обикновен вестник, може да получите изненадващи резултати и незабравим ефект. Вижте ТУК.

Защото всичко, което сте опаковали сами и с любов, се превръща в страхотна изненада. А ако е подарък, още преди да е отворен, вече сте казали на някого, че ви е скъп.
 


Още от
Спонсорирано съдържание