Романтични подаръци за нея

Зарадвайте я с бижу
Обновена: 20 дек 2013 06:09 | 19 дек 2013 23:01, Мария Дуковска
4
Романтични подаръци за нея
Снимка: Sxc.hu

Празниците наближават, а с това времето за избиране на подаръци става все по-кратко. Ако вече сте избрали подарък на половинката си, не пропускайте да го опаковате в стилна и подходяща опаковка, а също така и да приложите и картичка с послание. Но в случай, че сте затруднени с избирането на коледната изненада, предлагаме ви този кратък списък с романтични идеи за подаръци.

Романтичен уикенд за двама
 
Жените обичат да пътуват, затова организирайте едно романтично бягство в планината за уикенда. Ако имате повече време за ваканция, може да посетите някоя красива европейска столица или екзотична дестинация.
 
Бижута
 
Бижутата са не само красива изненада, а могат да бъдат и романтичен подарък. Може да избирате между пръстени, обеци, гривни, колиета и часовници. Ако все пак решите да зарадвате дамата със стилен часовник, няма нищо по-романтично от това от вътрешната му страна да гравирате най-силните думи „Обичам те“.
 
Книги
 
Ако партньорката ви обича да чете, книгите са подходящ подарък. Купете литература на тематика, която я вълнува или любовно-еротичен роман, който да четете заедно. Това е едно нестандартно предложение за това как да прекарвате повече време заедно и как да подобрите сексуалния си живот благодарение на любовната литература.
 
Дамско бельо
 
Класическо, но не и изтъркано решение за подарък. Изберете нещо в дантела, с малки фини кристали. Цветовете нека бъдат черно, смарагд, пепел от рози, екрю и червено. Освен бикини, сутиен или ефирна нощница помислете и за секси корсет, както и жартиери. Хубаво е бельото да бъде от сатен или коприна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
Не се връзвай, това е писано от Мария Дуковска, на нея всичките й са такива "романтични."
3
0
 
3
 
! Отговори
bmilev преди 10 години
Романтчните подаръци за НЕГО са ясни ... ама надали!
2
1
 
12
 
! Отговори
мтма преди 10 години
Само *** може да направи връзка между романтиката и купуването на ***. Романтиката по принцип има общо с парите толкова, колкото любовта със заплащането.
1
6
 
21
 
! Отговори
Милко Мустака преди 10 години
Най-добрия подарък - кожения биберон с панделка!