Дидо от D2 излиза с противогаз на коледен концерт

Шоуто е на 21 декември в столицата
20 дек 2013 15:06, Александър Попов
7
Дидо от D2 излиза с противогаз на коледен концерт
Снимка: D2

Напълно в духа на новия им пост-апокалиптичен видеоклип Deadman Дидо от D2 ще излезе с футуристичен противогаз на сцената на клуб Mixtape5 по време на традиционния коледен концерт на бандата на 21 декември, събота.

Другите изненади за феновете по време на лайв участието са специалните гости Стенли и Дани Ганчев (екс-Тангра), които ще забият три свои класики заедно с D2, както и Насо Русков и Чарли от Babyface Clan.

Самите D2 са се заканили за над 2 часа ударен лайв, който ще включва серия от собствените им хитове, както и няколко тематични кавъра, а подгряващи са младите банди Downer Kill и CRUSH.

Вратите отварят в 21 часа, а входът е 15 лв., като ограничена бройка от билетите за събитието все още са налични в мрежата на Ticketstream на промоцена от 10 лв.

Преди началото на концерта D2 ще направят премиера на новите си два клипа - „Deadman”, сниман от Васил Стефанов и unplugged версия на парчето „Секс, лъжи и музика” с клип на Валери Милев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
bvc преди 10 години
Много слаба банда...
5
0
 
1
 
! Отговори
рокаджия преди 10 години
Тея бездарници тряя да ми платят за да ги гледам.По добре презерватив да си сложи поне за шундаците да е интересно.Пълна трагедия би било добре т.н. БГ звезди да гледат на живо ЛАМБ ОФ ГОД такива са ми разбиранията за рок музика.Просто сте за лекар и вие и продуцентите ви,че и 15 лева явно сте се напушили с трева менте.
4
0
 
1
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Няма особена разлика и със и без :D
3
0
 
1
 
! Отговори
Улавия преди 10 години
Казах им че прекаляват с тоя боб, ама кой да слуша!
2
0
 
2
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Чак пък "футуристичен" - прилича ми на ГП-7 без филтъра който е модел от 1980-та.
1
0
 
3
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
:D :D :DПо-добре да не го сваля!