Романтични подаръци за него

Хубави кубински пури е подарък за ценители
20 дек 2013 23:00, Мария Дуковска
7
Романтични подаръци за него
Снимка: Sxc.hu

Дамите винаги са по-романтично настроени около празниците. За тях е по-лесно да организират романтичната обстановка и да направят едно запомнящо се поднасяне на подаръците. Въпреки тези им умения те също се нуждаят от добри идеи, с които да изненадат любимия човек. Това е кратък списък на романтичните подаръци, които може да поднесете на партньора си. Не забравяйте да направите част от вашия празник ароматните свещи, хубавата музика и специалитети, приготвени за любимия.

Колекция с по-стари филми или любима музика
 
Ако любимият ви е меломан или обича старите ленти, направете му незабравим романтичен подарък, като съберете такава ценна колекция с музика или филми.
 
Часовник
 
Часовникът е добър подарък както за жена, така и за мъж. Изберете модела му според стила, който предпочита партньорът ви.
 
Бутилка бутиково вино
 
Да обичаш някого означава да познаваш добре неговите мечти, желания, това, което харесва. В случай, че човекът до вас е ценител на хубавото вино, поднесете бутиково вино от рядка реколта. Това наистина би го впечатлило. Към бутилката може да добавите и книга за вината.
 
Кутия пури
 
Кутията с качествени пури също е подарък за ценители. Пурите са стилен подарък, когато към тях добавите и бутилка с хубав коняк или уиски.
 
Бебе
 
Ако дни преди празниците сте си направили тест за бременност и той е положителен, това определено ще е най-хубавият и романтичен подарък. Запазете теста, направете празнична торта и заедно с нея поднесете изненадата, че ще става татко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
1
 
! Отговори
Март Твен преди 10 години
Кутия пури?:)). Особено ако е за не пушач:)), а защо не шишенце цианкалии или може би зареден пистолет. Трябва да си много "умна" жена, за да подариш на любим човек нещо на което пише, че може да ви убие. А трябва да си добър журналист за да превеждаш без да четеш и да използваш ума си:))))
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"бебе " ... е това разби всичко
4
0
 
9
 
! Отговори
гъзер меликов преди 10 години
ако е истински мъж като СТАНИШЕВСКИ му подарете една тесла с дървена дръжка.....направо ще го разцепите от щастие
3
1
 
2
 
! Отговори
:)) преди 10 години
Хубав скъп пуловер също става. Или нещо собственоръчно направено, ако плетете, например.
2
0
 
4
 
! Отговори
?? преди 10 години
А риза, вратовръзка, хубава писалка, химикалка, запалка - защо липсват? А книги, а секс играчки, а себе си в еротично бельо?:) И това не са лоши идеи.:)
1
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 10 години
Хубава статия!:) Отдавна не съм правила истински, скъп и добре обмислен подарък на мъж. Все набързо и нещо най-необходимо в последните години.