Най-подходящият подарък според зодията

Изненадайте половинката
21 дек 2013 08:56, Мария Дуковска
7
Най-подходящият подарък според зодията
Снимка: Sxc.hu

Остават само няколко дни до Коледа и всички сме в трескава подготовка за празника. Близките ни и любими хора са в очакване какъв ли подарък сме избрали за тях. За да бъде този празник запомнен с нещо по-различно, може да изберете подарък за вашата половинка по нов критерий - неговата или нейната зодия. Вижте кои подаръци ще са най-подходящи за съответния представител на зодиакален знак.

Зодия Овен

Подаръците за овните трябва да бъдат с отлично качество. Те харесват скъпите подаръци и красиво опакованите. Искат, когато им поднесете подаръка да усещат топлината на празника. Овните са динамични и обичат спорта и технологичните иновации. Цветовете, които биха зарадвали представителите на тази зодия са червено и черно. За него купете камера, спортно оборудване, кожен колан. За нея изберете скъпа козметика или красиво дантелено бельо.
 
Зодия Телец
 
Телците са доста претенциозни, когато става дума за подаръци. Те са непоправими романтици и биха искали поднасянето на подаръка да бъде изненадващо приятно. Телците държат на дома, така че подарък свързан с празничния декор, би изненадал приятно всеки един от тях. За него изберете бутилка бутиково вино, шампанско, шал и пуловер с нещо зелено по тях. За нея изберете кутия скъпи шоколадови бонбони, бижута с формата на сърце, ароматни свещи. Не забравяйте опаковката на подаръците да бъде във формата на сърце или да присъства такова на опаковъчната хартия.
 
Зодия Близнаци
 
Те са практични и комуникативни личности. Биха се зарадвали на подарък, от който могат да се възползват всекидневно, като нов мобилен телефон или компютър. Друго, което би ги впечатлило са литература за личностно развитие, изучаване на чужд език и други. Изберете подаръци, в които да присъстват цветове като жълто, виолетово и оранжево. За него изберете MP3 плейър, компютър, четец за книги, настолни игри. За нея изберете книги на любима тематика, красива блуза с камъни и перли, бижута, шоколадови бонбони, парфюм.
 
Зодия Рак
 
Раците биха се зарадвали на подарък, за който са ви споменали по-рано, че биха искали да получат. Това за тях значи, че вие не само ги слушате, но и чувате. В подаръците е хубаво да присъства синият цвят. За него изберете колекция дискове с музика, бутилка квалитетно уиски, мобилен телефон или нещо, свързано с модерните технологии. За нея изберете свеж парфюм, гривна с кристали, палитра с гримове, мек халат с пантофи.
 
Зодия Лъв
 
Те истински се радват на подаръци. Ако наистина искате да направите празника незабравим, подарете им домашен любимец. За него изберете някакво технологично забавление, тениска със забавен надпис, риза, пуловер. За нея изберете мобилен телефон, билети за екскурзия в чужбина.
 
Зодия Дева
 
Девите са много придирчиви и винаги намират недостатъци на подаръците, които получават. За тях подаръкът, който получават показва колко добре ги познавате, държат много на детайлите. Изберете подаръци с виолетови и червени нюанси. За него купете кожен портфейл, риза, вратовръзка, козметика. За нея – козметика, бельо, билети за концерт на любим изпълнител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
близнака преди 10 години
простотии. кой ги измисля незнам ама са пълни глупости.
5
1
 
2
 
! Отговори
ОТ КТБ БАНКА СЪМ преди 10 години
какво да подаря на другарят Серго сатнишевски освен вибратор с десет скорости:) много *** слуша момичето
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абсолютна простотия. Толкова нямаше какво да пишат ... ами преписват само. От 2-3 дни освен плагиатстване друго няма в този сайт. Естествено коментара ми ще бъде ОТНОВО изтрит.
3
1
 
8
 
! Отговори
дуда преди 10 години
пълни глупости за дева. ако ми подари някой подобни глупости като ***, сутиени или билети, ще го зачеркна от приятелите си.
2
2
 
9
 
! Отговори
12345 преди 10 години
Най се радвам на дебело пликче със зелени банкноти:)
1
0
 
10
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
Това са някакви глупости. Аз например (зодия Дева) ако трябва да сравняваме предоставените предложения от статията, много повече бих се зарадвал на хубава книга или бутилка качественно уиски. За едно нещо обаче съм съгласен със статията - подаръка показва до колко добре те познава даден човек.