Какво да купим на домашния любимец за Коледа

Кучето ще се зарадва на папийонка, твърди американско издание
22 дек 2013 23:00, Красимир Ангелов
7
Какво да купим на домашния любимец за Коледа
Снимка: Reuters

Жителите на САЩ обичат да правят подаръци не само на близките и роднините си, но и на домашните си любимци. По тази причина през декември много американски вестници и списания публикуват списъци с най-добрите коледни подаръци за животни.

На вашето морско свинче няма как да не се хареса костюм за елф, твърди издание. Според него подходящ подарък за хамстера е музикална въртележка, а за аквариума - коледна украса.

"Рибите са членове на семейството и затова на Коледа те също трябва да са с празнично настроение" - пише местният вестник на гр. Сейлем, Масачузетс.

Подходящ подарък за кучето е папийонка, за да е много модерно, или красив топъл пуловер, за да не настива. Котките ще се зарадват на удобно точило за нокти под елхата.

Главният съвет, който дават вестниците, е задължително да предвидите подарък за своя домашен любимец, независимо от това дали е слушал през отминаващата година.

Статистически данни показват, че 62 процента от жителите на САЩ си имат домашни любимци. Повече от половината от собствениците на кучета и около една трета от притежателите на котки признават, че им слагат подарък за Коледа под елхата.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
dedim преди 10 години
те не знаят,че е коледа:))
6
6
 
6
 
! Отговори
дядо преди 10 години
На моят домашен любимец гошко съм му купил голяма тава за Коледа,в нея ще му е доста уютно докато се пече в пещта
5
1
 
5
 
! Отговори
светлин иванов преди 10 години
Проблеми проблемиии проблеми!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-добрият подарък за българските кучета е НАТУРАЛЕН КОКАЛ останал от огризките на празника,защото следващият подарък ще е чак.......на Великден!!!!!
3
1
 
7
 
! Отговори
yasensl преди 10 години
Искам да съм домашен любимец в Щатите.
2
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези американци са тотално извратени и болни. Хората в Сомалия няма какво да ядат. А тези - за кучето папионка, за морското свинче - костюм на елф. Да вземе един метеорит да прасне, ама някакси така по средата баш, че да се свършва това идиотско малоумие.
1
1
 
21
 
! Отговори
Кака Радка преди 10 години
На домашния любимец - стек бира и нови чехли че старите вече много миришат!