Коледни подаръци за нея... свекървата

Изненади, след които тя може би ще ви обикне
Обновена: 18 дек 2015 08:21 | 11 дек 2015 19:44, Михаела Лазарова
6
Коледни подаръци за нея... свекървата
Снимка: Outnow.ch

Идва Коледа, а заедно с нея вероятно и свекърва ви ще дойде на гости у дома. А може би вие ще я навестите? И в двата случая не можете да избегнете подаръците и милите думи.

Ако сте в лоши отношения със свекървата спазването на етикет и поведение е доста трудно, докато се отбранявате словесно срещу подмятания и нападки.

За да я омилостивите, а и за да я накарате да ви обича една идея повече, подарете й нещо специално подготвено за нея. Ето и няколко идеи:

Специално гравиран съд за печене

Надпишете някакъв специален надпис или послание за вашата свекърва на глинен съд за печене. Това ще я трогне, а и ще забележи вашето специално отношение.

Ако пък така или иначе сте си в добри отношения (защото има и такива щастливки), свекърва ви ще е много щастлива от този индивидуален и поднесен с внимание подарък.

Продукти за спа

Една жена винаги обича да се глези. Можете да подарите на свекърва си ваучер за спа процедури или спа уикенд, а можете да я зарадвате с продуктова гама за баня, с която да си направи спа вкъщи.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Снаха Смехоранка преди 8 години
Най-подходящият подарък може да си го позволи само много богата снаха - подарява й едногодишен луксозен круиз, който започва на 1 януари и приключва на 31 декември.Щом се върне сияеща от пътешествието, чака я втори подобен подарък, със същото времетраене. И така нататък.
2
0
 
5
 
! Отговори
аа преди 8 години
По-големи глупости не бях чел! Свекърва -не означава готвачка! Подаръкът за баня е още по-неподходящ!
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Метла и островърха шапка!ида не си забрави телефона ще й пиша