София ще "мези" в седемте дни преди Коледа

Красиви снежанки, музика, греяно вино и още куп изненади
15 дек 2015 16:30,
9
София ще "мези" в седемте дни преди Коледа
Снимка: SOFIA MEZI

Нели Петкова, Деси Добрева, Борис Солтарийски, Гъмзата и още куп изпълнители ще топлят сърцата на столичани и гости на столицата в рамките на седем дни до Коледа. Входът е свободен, а на 17.12. около метростанция "Васил Левски" в София ще бъде издигнато първото коледно градче под името SOFIA MEZI – БАЛКАНСКА КОЛЕДА.

В същия ден, четвъртък, кметът на столицата Йорданка Фандъкова ще открие поредицата от празнични фестивални дни (от 17.12. до 23.12.), които ще са изпълнени с безплатни концерти на любими изпълнители и дървени къщички, от които се носят аромати на кулинарни изкушения и греяно вино.

Ще присъстват 20 от най-добрите грил майстори с уникални специалитети на скара, ще има модни ревюта, работилничка на Дядо Коледа, ледени фигури, турнир по джаги за деца и възрастни, танцови уъркшопове, трибют на Горан Брегович и още куп атракции за малки и големи.

За да асистират на Дядо Коледа са подбрани около десетина от най-красивите жени в България, носещи титли за красота и изпълняващи ролята на снежанки.

Сред останалите участници в ежедневните концерти са изпълнителите Марина Кискинова (певица, участник в Music Idol), четирикратният световен шампион от фолклорни конкурси - танцов ансамбъл "София-6", певиците Мариета и Боряна Баташова (участничка в Х Factor), младата певица София и DJane Monique с уникално лазерно шоу и гости от Гърция и Турция.

Последната вечер ще включи и представители на българския рок в лицето на "Обратен ефект" и група Nana&The Gang.

Коледното издание на SOFIA MEZI е резултат от сътрудничеството на Столична община, "Пазари ЮГ ЕАД",  “Национална спортна база”, Фондация "Румънеца и Енчев" и Select Music Media.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Чудесно. Общината трябва да организира повече събития в София по всякакви поводи. София все повече придобива цивилизован вид. Време е Общината да започне да изисква и да налага на гражданите да си оправят фасадите, да не паркират по тротоари и градинки, да не хвърлят *** и да не разхождат кучета без повод. ОБЩИНАТА ТРЯБВА ДА НАЛАГА И ДА ГЛОБЯВА.
2
1
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Вход-свободен,изход-10 лв.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия па... пости били - и от 6 милиона има ли поне 1000 души, които да постят. :DМного религиозни станахте нещо...