Дания спря ваксинирането с Астра Зенека

Ваксинирани са образували кръвни съсиреци
11 мар 2021 13:40, Красимир Ангелов
105
Дания спря ваксинирането с Астра Зенека
Снимка: БГНЕС

Дания спира временно използването на ваксината на Астра Зенека заради потенциални опасни за здравето странични ефекти, съобщава Business Insider.

Още по темата
"Страната спира употребата на ваксината след няколко случая на образуване на кръвни съсиреци сред ваксинирани хора", съобщиха здравните власти в страната.

Здравният министър на Дания публикува туит в който поясни, че все още не е съвсем ясно дали образуваните кръвни съсиреци сред ваксинираните пациенти имат връзка с ваксината.

Както е известно, на 8 март Австрия съобщи, че изтегля една партида от ваксината на Астра Зенека заради два случая на тежки усложнения, единият от които с летален изход, получени след поставяне на ваксината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ба тая ваксина тя по-ефикасна от "Новичок" бе.
30
1
 
15
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Стана ясно, че ЕМА е политически орган, изнесено работно място на цру. Тука ИМА тука Н ЕМА , важното е в колонията ЕС да няма руска или китайска ваксина ..
29
3
 
14
 
! Отговори
Започва се преди 3 години
Вълната от СМЪРТНИ СЛУЧАИ от новите НАБЪРЗО НАПРАВЕНИ ВАКСИНИ !!!БРОЯЧИТЕ на умрели от ваксина стартираха. ще ги пишат жертви на Корона вируса Ковида ще е виновен.
28
1
 
28
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Според мен е ясно, че е от ваксината. Двата случая в Австрия са на две колежки медицински сестри от дом за стари хора, едната е мъртва, другата се бори за живота си. Каква е вероятността да е съвпадение?------------------Напълно си прав!Но "с.тадото" вярва на Вожда Винету и отрича очеВадните Факти!!!!!
27
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и достатъчно поводи за съмнения и относно РНК ваксините. Една американска професорка смята, че ваксинираните от тях получават нежелани генетични модификации. Нужни са за съжаление поне 3-4 г , за да се изясни ефективността и безопасността на ваксините.
26
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинирането в момента е най-големия експеримент в историята на човечеството. Преди Фарма компаниите плащаха да намерят доброволци да им тестват произведенията. Сега ни задължават да сме опитни мишки. Кажете не на Фарма-Мафията
25
2
 
19
 
! Отговори
Първи умрял у нас преди 3 години
Днес по централните новини обявиха официално първата жертва умрял човек след ваксинация в България.
24
12
 
2
 
! Отговори
ритам комуняги преди 3 години
До Анонименми гласувах си за бсп,слави,мая и други такива бокл*ци като много ти харесват
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие пък на тези отнесени датчани ли ще вярвате или на Коце Ботокса?
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама чакайте, Ботокса каза че нямало проблеми със ваксината, кажете на Дания да не се плаши, хахах. Само поумрели малко имаме.
21
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ви ли стана вече ясно, че ваксините няма да убият всички ваксинирали се хора, но ще убият достатъчно от тях.
20
0
 
19
 
! Отговори
Проф Катранджиев преди 3 години
Ако някой почине от тази ваксина, да пие сода и да яде лимони
19
4
 
9
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 3 години
Сега е момента правителството да използва това и да се договори да изкупи ваксините на половин цена и да ваксинира нашето население. Все пак ние сме българи, нашият живот е втора и трета ръка качество, и *** някой не е толкова важно, но можем да спестим много пари.
18
2
 
9
 
! Отговори
Интересно преди 3 години
Значи, вкарва се вещество, което на генетично ниво дава команда на организма да произвежда антитела; възникват въпросите: в тези случаи каква команда ще да е подадена и дали не дава някакви други, неизвестни засега инструкции на тялото, например да ти поникнат 3 чифта бозки.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия пък , ама как може така да правят антикампания на великите ваксини, Щабчето сутринта ни се скара, че не слушкаме, а един с жълто още около устата , който отговаря за лекарствата каза, че всичко е цветя и рози с тази ваксина и продължавали да ни боцат с нея до откат!
16
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами за съжаление ваксините са като всичко друго на планетата. Храна,лекарства,препарати. На 1 от 1000 ще се отрази зле. Можем да се надяваме да не сме от този един. Не е задължително да е лоша ваксината. Просто така сме устроени. И млякото е полезно,но 1 от 1000 има непоносимост. Фъстъците са полезни,но някой ще е алергичен и може да умре от тях. Шампоанът против пътхут ще действа на едни на други няма да подейства. Това е реалният живот. Нищо не е на 100% полезно за всеки.
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък едни доктори имаме. Да си ги удари човек от... Сега е момента на източнане на здравната каса
14
1
 
16
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Започна компроматната война. Всеки ще кисне другия, за да продава повече.-----------Проблема вече не е в "продажбата и печалбата", при наличието на остър дефицит на Ваксини, особено в Европа,а в множеството тежки последствия причинени от ваксините, които вече не могат да се скрият или игнорират!
13
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами честито на ваксиниралите се. Доста от сочените за конспирация данни започнаха да се оказват факти
12
1
 
2
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 3 години
След ваксина тогава може ли да се пие аспирин,да кажат докторите!