СЗО: Висока цена за прибързаното връщане към нормалността

Не са защитени достатъчно хора с ваксинация
6 юли 2021 10:00, Елка Василева
31
СЗО: Висока цена за прибързаното връщане към нормалността
Снимка: архив, БГНЕС

Държавите трябва да бъдат по-внимателни и да забавят облекчаването на карантинните мерки, заяви директорът на програмата за спешни случаи към Световната здравна организация Майк Райън. Нищо не е свършило, предупреди експертът.

Той изнесе данни, според които в държавите от Северна и Южна Америка новите случаи на седмична база са над милион.

Още по темата

В Европа случаят не е по-различен - около половин милион души се разболяват за същия период, предаде БНТ.

Райън добави, че Световната здравна организация изпитва все повече затруднения и по отношение на финансирането, което допълнително спъва борбата с пандемията.

"Мисля, че направихме много прибързано връщане към нормалността и мисля, че ще си платим цената за това. Защото по отношение на ваксинацията не сме на правилното място, вариантите на вируса циркулират и не сме защитили достатъчно хора. И честно казано, смятам, че трябва да намерим изход, защото иначе бързо вървим към епидемиологична ситуация и рисковете, свързани с нея", заяви Майк Райън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сзо трябва да се премахнат.
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във Великобритания избързват. При 50,6% напълно ваксинирани, къде бързат да отпускат мерките?;
26
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
ТО ЩОТО В АНГЛИЯ ВАКСИНИРАНИТЕ СА 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО МАСОВО ОТНОВО СЕ РАЗБОЛЯВАТ. И КВО СТАНА НАЛИ ВАКСИНАТА ПАЗЕЛА. НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ТРУПАТ МИЛИАРДИ ОТ ВАКСИНИ ПРОПАГАНДАТА Е ГОЛЯМА.
25
0
 
7
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
За расите преди повече от година предположиха, че азиатската раса е най-малко засегната от вируса, а бялата раса най-много. После замълчаха, вероятно от криворазбрана политкоректност.
24
0
 
3
 
! Отговори
не анонимен преди 2 години
До Анонимен 24 Що без лечение ве,а бацевата медицина колко излекува-виж статистиката,как няма лечение????Къде са купищата чували?
23
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не си ваксиниран и се разболееш от Ковид-19 - без лечение за теб. Ти си плъх, който участва в експеримент за естествен подбор по собствено желание. Защо да ти плащам лечението? Ти си мазохист и искаш вируса да те убие, някои са самоубийци също.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой знае ли, кои раси са най-податливи и с най-много жертви от короната?! Добре е да се изнесе една такава статистика.
21
1
 
3
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
"Не са защитени достатъчно хора с ваксинация"???По-правилно е-НЕ СА ЗАЩИТЕНИ ДОСТАТЪЧНО ХОРАТА С ВАКСИНАЦИЯ
20
1
 
14
 
! Отговори
Въпрос към СЗО преди 2 години
Защо променихте дефинициите за " пандемия" и за " имунитет"?
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сз МНОГО СИ ***, АКО СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ ПО ЗАЩИТЕН ОТ Т.НАР. КОРОНКА ИЗМИСЛЕНА ОТ МЕНЕ НЕ ВАКСИНИРАНИЯТ. ПРИ ВАС ВАКСИНИРАНИТЕ ТЕПЪРВА ЩЕ ПАДАТЕ КАТО БРУЛЕНИ КРУШИ НА ЕСЕН, ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ЩАМЪТ ЩЕ Е КОРЕННО ИЗМЕНЕН А ВИЕ ВЪОБЩЕ АКО СТЕ ИМАЛИ НЯКАКВА ЗАЩИТА ТО Е ЗА ОРИГИНАЛА. И ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ХИВ ПРОТЕИНА КОЙТО ВИ ПОТИСКА ИМУННАТА С/*** ВИЕ СТЕ ЛЕСНА ПЛЯЧКА ЗА ИЗМЕНЕНАТА КАШЛИЦА. ТАКА ЧЕ ВЪРВЕТЕ ДА СЕ ДУПЧЕТЕ ПАК ЗА ДА СИ ПОДДЪРЖАТЕ ЖИВОТЕЦА НА ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ НЕЩО КАТО ХЕМОДИАЛ
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмп: They are not after me, they are after you. I am just in the way. Това знае той - истината за глобалния им план. СЗО е информационната агенция на илюминатите.
17
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе прав беше Тръмп да ги натири тия от СЗО в миша дупка. Какво ли е знаел, че да го направи?
16
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 14 Сз, Хората си плащат обща Здравна осигуровка, тя е за всички видове здравен риск, корона вируса е само 1 от милионите. Не можеш да откажеш лечение на човек, заради това че не е ваксиниран. Ако се разболееш от менингит да те изхвърлят на улицата ли, понеже не си си сложил ваксина? Колко от вас знаят, че има ваксина против менингит? И колко от вас я имат?
15
4
 
28
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
Като си ваксиниран и се разболееш от ваксината или ковид - без лечение за теб. Ти си плъх, който участва в експеримент на медицински изделия по собствено желание. Защо да ти плащам лечението? Ти си мазохист и искаш да те убият, някои са самоубийци също. Никой не се лекува по твоята логика.
14
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да помолим Тръмп да ни каже защо излезе САЩ от СЗО точно преди пандемията и защо спря да ги финансира. Те за това ли го отрязаха от Фейсбук, да не казва истината?
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новото СС сега е СЗО. Питаме се кой е основния д-р Менгеле и дали е само един!
12
1
 
25
 
! Отговори
До 9 преди 2 години
Първата заповед на Антихриста на Монумента - за 500 млн. Тия набодени гръцки плажанти и платени *** никога няма да разберат какво правят и говорят. За тях само реалността би ги отрезвила, но тогава ще е късно. Не трябва да спираме да казваме истината, за да се отрезвят повече хора и да не загубят живота си в пъкления план на давосците.
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как точно СЗО се боли с пандемията не е ясно, но да им дадем пари, че са закъсали с финансирането. Бе бай Доньо добре искаше да ги закрие ама ....................
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новото нормално според СЗО-то е ненормалността-ограничения, фалити, разруха и съсипия. Психически и физически апокалипсис. Болести,вируси и бактерии винаги ще има, те да част от тази планета. Хората нарушават баланса. А подобни организации вместо да предотвратяват подобни ситуации, се държат като оплаквачки на опело.
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая като като ваксинират всички и като почнат да се заразяват с милиони на ден ще кажат .Сори майна вие като сте толкова тъ-пи като дъно на шлем ние какво да направим.Бил Гейтс ще протрива доволно ръчички , а стария Барух ще го потупа по рамото за добре свършената работа.На камъка в САЩ така си пише 500 млн световно население и няма да спрат докато не унищожат само едни 7 милиарда .За тези които не вярват значи си заслужавате съдбата