Джипи: Тази вълна е на пациентите, които не са ваксинирани

Българинът посреща и четвъртата вълна с маска, купена за първата
23 авг 2021 08:22, Елка Василева
183
Джипи: Тази вълна е на пациентите, които не са ваксинирани
Кадър: БНТ

Все повече са положителните резултати, за мен това е много притеснително. Мерките не се спазват. Слагането на маски е пожелателно. Имаме шега, че българинът ще посрещне четвъртата COVID вълна с маска, която е купил за първата. Това заяви пред БНТ общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова, която е и член на Управителния съвет на Българския лекарски съюз.

Д-р Николова отправи призив към учителите да се ваксинират. Тази вълна е на пациентите, които не са ваксинирани, каза тя.

Още по темата

Сред новозаразените се наблюдават не само хора, които са били на море, коментира Николова.

Тя каза, че се прави се опит да се въведе система с определен брой изследвания, но това е трябвало да се случи активно през лятото, когато нямаше толкова много новозаразени.

„От 1 юли не получаваме 1000 лв., а 250 лв., така се реши с методиката, която се внесе. Ние настояваме за ред и правила, които да се спазват. Яснота - какво и как ще се прави с лечението на хора, поставени под домашно наблюдение“, каза д-р Николова по повод средствата, които медицинските лица на първа линия получават като бонус за борбата с коронавируса.

Д-р Николова коментира, че няма европейска държава, в която личните лекари да извършват домашни посещения при болни с COVID. По думите ѝ няма необходимите условия това да стане факт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
37
 
! Отговори
Некъф преди 2 години
Най големите предатели излязоха лекарите! За 1000 лева допълнително заплащане са готови да ни държат в измислените им ковид кризи още 300 години но всичко им се пише на техните измамни души!
84
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
15 процента са набодените и ни проглушихте ушите,бе!Я млъкнете,че ние ако викнем....Ами до гуша ни дойде вече,сутрин,обед и вечер!
83
0
 
25
 
! Отговори
Тази вълна преди 2 години
Е на средствата за масова дезинформация и оглупяване !
82
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това джи пи ли е? Сериозно?
81
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трибунал, трибунааал....
80
26
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До 79Като те тръшне вируса, хич няма да ти е до фризьори, а ще търсищ лекари, макар и без прически! За за вас тъпите ни-как-вици без образовани,е са важни само прическите и маникюрите!
79
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 83 не си чул, защото там са неваксинирани и няма как да имат проблеми
78
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе като искате да рекламирате ваксини поне намерете по-лицеприятни, а това чудо за нищо не става.
77
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксъра: Никой не може да ни каже далеч да си слагаме тези непознати химикали в тялото.То си е въпрос на личен избор аз съм добре образован шофьор/шивачка/работник в цех за гааащи и знам по-добре от тия гадове зубрачи лекарите.Чета жълт шок всеки ден ! Лекар: Когато не се ваксинирате ще се разболеете от Ковид и има шанс да а останете инвалид!Пак Антиваксъра: Аз си купувам билки и треволяци от фейсбук и ги варя защото вярвам.А когато се разболя ще ида на врачка да ми лее куршум
76
1
 
27
 
! Отговори
Цирк преди 2 години
Около летището в Афганистан явно е свободна от ковид зона. Кадрите са красноречиви, за заразен с ковид не съм чул да се говори.
75
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кво и е мнението за неваксиниран цял афганистан? има вълна от талибани, но от болници и вируси не, друга тема е, ако бяха ваксинирани, но те не са, и нямат ковид вълни, нали така
74
35
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ей ***-ло-умници, миналата година не си научихте урока и септември ни натръшка! Сега беше по-як сезон на морето! Вирусът го нямало, ваксините били опасни, а маските вредни! Хак да ви е на неваксинираните, сега септември ще е по-яко, защото не мирясахте с тези пътувания и почивки!
73
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая наясно ли е, че всички участници в представлението ще бъдат съдени за геноцид. Никой няма да бъде пропуснат!
72
5
 
24
 
! Отговори
Росен М. преди 2 години
Кви ваксини, кви 5 лева бе?! Не ви ли стана ясно, че ни заразаяват целенасочено с какъвто си вирус пожелаят??? Създават вирусчето и двайсетина пратеници на Юда обикалят из страната и сеят ли сеят вирус. Пък вий се чудете с коя ваксина да се ваксинирате и какви мерки да спазвате...Ако решат, ще създадат вирус, който да ни изтреби на 80%. За момента сме тестови мишки, но сигурно и това ще стане! Жалко е, много е жалко, но и да се вакиснирате и да не се ваксинирате, все тая.
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СМЪРТНА ПРИСЪДА за Слави Турчина, Борисов Еврейна, Радев Помака и Доган Грузно-Турчина! ВЕДНАГА! А Байдън, Меркел и Путин чuфутите заклани като прасета по Коледа !!!
70
0
 
29
 
! Отговори
... преди 2 години
Израел като са над 60% ваксинирани що са на същите нива като от преди ваксинацията? Ще каже човек, че ваксините не работят както обещаваха. Ще каже човек, че в болниците им над 70% са ваксинирани. Хммммм важното е че неваксинираните са проблем.
69
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 69 - И как се разбира че 99% в болниците са не ваксинирани ,някъде някоя болница да е изкарала достоверна информация ? Няма да и да изкарат ,защото съвсем ще откажат хората да се ваксинират ,даже и тия които са решили да го направят.
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да и намеря една фризорка и никоя не бачка, а тая ми се дърви.ьорка, но покрай коронавируса те не работят. Търся си фризъ
67
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това "джипи" нещо да каже за Израел, където през последния месец хоспитализираните с тежък ковид са в голямата си част ваксинирани? Преди ни лъжеха, че като се ваксинираш, не можеш да се заразиш изобщо. После ни лъжеха, че като си ваксиниран все пак се заразяваш, но не влизаш в болница. Очевидното обосновано предположение е, че ваксините просто не работят. Мантрата на ваксърите и купените докторчета е: "ако не се ваксинираш, ваксинираните могат да хванат ковид, срешу който са ваксинирани". Ок...
66
0
 
22
 
! Отговори
МмАаНн преди 2 години
Тая пак изпълзя