Джипи: Тази вълна е на пациентите, които не са ваксинирани

Българинът посреща и четвъртата вълна с маска, купена за първата
23 авг 2021 08:22, Елка Василева
183
Джипи: Тази вълна е на пациентите, които не са ваксинирани
Кадър: БНТ

Все повече са положителните резултати, за мен това е много притеснително. Мерките не се спазват. Слагането на маски е пожелателно. Имаме шега, че българинът ще посрещне четвъртата COVID вълна с маска, която е купил за първата. Това заяви пред БНТ общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова, която е и член на Управителния съвет на Българския лекарски съюз.

Д-р Николова отправи призив към учителите да се ваксинират. Тази вълна е на пациентите, които не са ваксинирани, каза тя.

Още по темата

Сред новозаразените се наблюдават не само хора, които са били на море, коментира Николова.

Тя каза, че се прави се опит да се въведе система с определен брой изследвания, но това е трябвало да се случи активно през лятото, когато нямаше толкова много новозаразени.

„От 1 юли не получаваме 1000 лв., а 250 лв., така се реши с методиката, която се внесе. Ние настояваме за ред и правила, които да се спазват. Яснота - какво и как ще се прави с лечението на хора, поставени под домашно наблюдение“, каза д-р Николова по повод средствата, които медицинските лица на първа линия получават като бонус за борбата с коронавируса.

Д-р Николова коментира, че няма европейска държава, в която личните лекари да извършват домашни посещения при болни с COVID. По думите ѝ няма необходимите условия това да стане факт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки с по няколко от всяка ваксина, и с по две маски. Тогава ще мине набързо едно еднократно цунами и вълните ще изчезнат.
124
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напече ли се на плажа на морето? Хвана ли бръчки и коронавирус? ***.
123
0
 
9
 
! Отговори
DGIPI преди 2 години
TAZI I TJA PLA4E ZA komisionna
122
1
 
22
 
! Отговори
Баба преди 2 години
е била на море, има си тенче... върна се у софето и взе да ръси съвети...
121
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая селска тетка от Джипита-ГЕРБ ли е?
120
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А къде се скри математика на ГЕРБ - оня с козята брадичка.Защото прогнозите му за пореден път се провалиха. Обаче
119
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Българинът посреща и четвъртата вълна с маска, купена за първата"---------------------------- Много са умни тия джейпита, ей. Каква е разликата между маска, купена за първата и току-що купена такава, след като втората не е стерилизирана и продавачът я взема и ти я подава с голаръка. ... и не знаеш какъв члене пипал преди това.
118
1
 
17
 
! Отговори
боже преди 2 години
Изтръпнах като я видях тази.Моля подбирайте по прилични физиономии за рекламата си.
117
1
 
18
 
! Отговори
ПЛАНдемия преди 2 години
Агресивна, нагла дама, която изгори куп лъжи! Се пак и е на процент от всяка сложена ваксина
116
1
 
17
 
! Отговори
азът преди 2 години
Защото не тествате ваксинирани, иначе ще видите кон боб яде ли?
115
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
К`ъв е тоя булдог?
114
1
 
34
 
! Отговори
Скептик преди 2 години
Има тен събран на безплатни конгресни сбирки в Дубай. Носи очила за 3000 лева. Без да прави пропаганда няма да има тези блага. Какво очаквате да казва.
113
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е богата държава. Винаги ще се намерят пари за експериментални препарати и избори. Заплатите ни са като в Дания - 49 евро на час. Няма какво да се оплакваме, просто трябва да вярваме на правителството и да се евтанизираме с усмивка. Винаги готов!
112
2
 
35
 
! Отговори
-10 преди 2 години
Имам двама ваксинирани колеги, които са под карантина защото са с ковис-19. Та на кои пациенти казваш е вълната?
111
1
 
29
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
Лесно е да го каже, защото повечето сме неваксинирани. Интересно защо никой не води отделна статистика за ваксинираните? Не че няма да я манипулират, ама все пак.
110
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Праховете за пране дори правят по-умни реклами. Много се дъните - с всеки ден - все повече. Е, поне малко хора ще се хванат на въдицата да участват в медицинските опити.
109
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еаксърите умират по болниците като мухи. Харчат се пари от данъциите които плащам, за да се облекчават мъките на някакви самоубийци. Първо им купувахте експерименталки с парите ми, сега ги милвате по главите за по лека евтаназия и на финала ще пръскате парите ми за да ги погребвате. От пентагона да си поемат разходите за експеримента.
108
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много елементарни опити за манипулация. Даже децата вече не им се връзват. Цяло лято сме на морето. Нищо не сме ограничили и не се каним. Да участваме в експеримента с ваксините-още по-малко. Минахме грипчето есента - леко и меко. Всички, заедно с възрастните хора в семейството. Това лято изкарахме нещо с еднодневно разстройство едини месец и нещо друго с главоболие и драскотини в гърлото преди две седмици. Печем се, плуваме, движим се, общуваме. Живеем нормално. Пък който иска-да се крие и боде
107
1
 
17
 
! Отговори
Австралия преди 2 години
Боя Настана! Ченгетата дори Убиват Кучетата на Протестиращите като вид Заплаха и Оръжие срещу Полицията!! Невиждани Кадри от Австралия!!! Гражданската война е зад ъгъла! Китайската Окупация е Гарантирана...
106
6
 
1
 
! Отговори
До 109 преди 2 години
Ериксен не е бил ваксиниран бе,тулуБ