Ангелов: Зеленият сертификат е дискриминационен към 75% от българите

Ситуацията е изпусната, заяви кандидатът за депутат от ГЕРБ
20 окт 2021 10:15, Ния Христова
483
Ангелов: Зеленият сертификат е дискриминационен към 75% от българите
Снимка: БГНЕС
"Зеленият сертификат е дискриминационно отношение към 75% от българите". 
 
Това заяви в ефира на Нова тв Костадин Ангелов от ГЕРБ, който е кандидат за депутат.
 
Според него България е изпуснала златните летни месеци, през които е можело да постигне ваксинационно покритие от 70%, каквото се е изисквало от ЕК. 
 
"В момента да говорим какви трябва да са мерките сега, е изключително закъсняло и ситуацията е изпусната", заяви Костадин Ангелов.
Още по темата
 
Той изтъкна, че при 20 процента ваксинирани българи, въвеждането на зелен сертификат определено има дискриминационно отношение. 
 
"Няма как да изискваш от голяма група български лекари медицински сестри и санитари зелен сертификат, за да работят от утре в болницата", каза той.
 
"Забележете, тези които нямат такъв, нямат право да ходят на работа в социалните домове, в комплекс от онкологични центрове, диализните центрове. Кой ще лекува българските пациенти, при условие че сега имаме висок натиск към лечебните заведения", допълни Ангелов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
385
4
 
3
 
! Отговори
иван преди 2 години
затова предлагам едно локдаунче стил късния борисов , еднакво за всички... никви градинки никви кръчми ( нали алибегов ) никви училища...
384
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленият сертификат е дискриминационно отношение към 75% от българите???Странно.А когато затворихте държавата за повече от три месеца и българите бяха дискриминирани на 100% нищо не казваш.
383
5
 
15
 
! Отговори
guest преди 2 години
Не само е дискриминационационен но самата "принудителна" ваксинация не е редно да се случва. Би трябвало да е по желани и да не е с такива забрани. Забрана за поснещение на магазин, забрана за посещение на Лекции в учебно заведение, забрана за посещение на лекцийй ако си студент и т.н. което е меко казано дискриминационно.Дедите ни са се борили и войни са водили да се извощва тази свобода а сега с лека ръка се отказваме от най голямото право свободата. Това е НЕДОПУСТИМО. СРАМНО. НЕЗАКОННО.
382
2
 
7
 
! Отговори
Ром"с преди 2 години
Популист с пуполизъм се занимава и...този иска да е депутат,който не мисли за народа,а мисли какво иска народа и това говори.Не става за депутата!
381
2
 
16
 
! Отговори
фактите преди 2 години
Къде беше д-р Ангелов, когато НОЩ всяка сутрин травмираха психически хората с чували и камиони с трупове?
380
1
 
8
 
! Отговори
:D преди 2 години
Правилно! Вирусите, бактериите и гъбите, като живи същества на планетата Земя също имат права и трябва да живеят! Ние не можем да си позволим да унищожим това "биологично разнообразие"!
379
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може и не трябва медик да бъде политик, а за д-р или д-р.н., камо ли за професор това е недопустимо. Да си припомним: като шеф на отделение, шеф на клиника и на болница същият този д-р Ангелов беше апологет за временно ограничение на правата в райони, където върлуваше коронавирусът, а сега е отявлен защитник на правата на неваксинираните.А те или ще бъдат жертва на заразени съседи/колеги,или на приятели в кафенето/хранителния или друг магазин/увеселителни,развлектелни заведения.Срам, докторе!
378
6
 
11
 
! Отговори
1 преди 2 години
Ес казва , че сертификатът не е дескриминационен ,ботокса казва , че е такъв!? Вижте какъв здравен минстър сме имали-неграмотен гербаджия!
377
1
 
6
 
! Отговори
Сатана преди 2 години
Ръната пръй бурбатъ
376
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От гербаджийската наглост са отвратени вече 100% от българите.
375
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера двете най-ретроградни партии в България се прегърнаха. В рамките на един час БСП и ГЕРБ скочиха срещу мерките и ваксинацията, като забравиха, че критикуваха правителството за невземането на мерки.
374
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ек ИЗИСКВАЛА 70%?Значи затова ни направиха на луди! Да изпълнат ИЗИСКВАНИЯТА на госдподаря!и никой не му дреме жив ли си, здрав ли си...............
373
6
 
17
 
! Отговори
пфу преди 2 години
Герберско, предизборно долнопробие
372
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СимСалагрим"Един сертификат за завършено образование не означава абсолютно нищо! Той НИЩО не гарантира - човек може да го има и пак да е кух като лейка. Доказано!"Предлагам да закрием всички учебни заведения. И без това явно не вършат никаква работа, щом онлайн пространството е пълно с хора с мислене като твоето.
371
0
 
24
 
! Отговори
Фройд: преди 2 години
Властта е прекрасно място за онези,които трябва да са в психиатрията!
370
1
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Последният Антихрист ще направи опит да бележи следовниците си....Ето,вече се случва.
369
7
 
18
 
! Отговори
Март преди 2 години
Не искам смърт на фашизма. Искам свобода за народа! Това е различно! Иначе ще сме като тези 2000 комунисти преди девети септември. Според руските справки са били толкова. И на всеки се е плащало доста, за да върши терористичната си дейност. Факти! Само не ми стана ясно как тези 2000 комунисти се бяха размножили до 600 000 активни борци!!!
368
6
 
20
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Фашизмът е в настъпление! Време е да видим кои сме истинските антифашисти! Време е да възродим един лозунг отпреди 80 години: Смърт на фашизма - свобода на народа!! Приканвам всички утре да излезем на площад "Батенберг" от 12 часа на протест!!
367
6
 
14
 
! Отговори
Ъм преди 2 години
Ангелов да не си прави устата за ваксинационната кампания. Под "мъдрото" му ръководство Борисов измъти гениалното прозрение "зелен коридор", заради което националният ваксинационен план бе запратен в трета глуха, а възрастните се наложи да чакат два месеца, докато се доредят до ваксини...
366
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Кво се прави на чалнат ,гереберугата ? Нали ни затвориха 7 дни в къщи ,при 7 заразени . Ама има едни 13 милиарда и сън нямат крадльовците ,как да ги откраднат ,затова са като бесни кучета .