11-годишно дете с COVID-19 е починало в Пловдив

Детето е имало придружаващо заболяване
12 яну 2022 11:11, Ния Христова
62
11-годишно дете с COVID-19 е починало в Пловдив
Снимка: БГНЕС
Дете на 11 години от община Димитровград, което е било диагностицирано с коронавирус, е починало в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив, съобщи bTV. От РЗИ-Хасково уточняват, че детето е било с придружаващо заболяване. 
 
Диагностицирано е на 3 януари и е починало е на 11 януари.
 
123 са новите случаи на коронавирусна инфекция в областта за изминалото денонощие. Сред тях и възпитател от училище в Свиленград. Под карантина са 12 ученици от 7. клас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
13
 
! Отговори
елия преди 2 години
До 555И от спин никой не е умрял, умира се от други неща с които благодарение на спина организма не може да се справи. Така и ковид усложнява много други проблеми с които иначе човек може да живее още доста години.
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато гледа нещо човек,трябва да знае какво гледа.Едно и също видео може да е разбрано по много начини.Ако гледам аз видео за двигатели,понеже съм лекар може да видя различни неща от това което вижда един автомонтьор,а съвсем друго ще види един автомобилен инжинер със специалност двигатели.В тези две видеа може да са казани много неща,въпроса е какво ти може да разбереш и анилизираш.
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Антиваксърите 29 Ваксатроле, вината се доказва, ако не сте чували. В случая едва ли има, но лекарската по-лесно се доказва, отколкото "антиваксърската". Дори СЗО-то обвини нашите лекари, че прекаляват с антибиотиците, а те си премълчаха, явно е така.
34
0
 
8
 
! Отговори
Ковидарски преди 2 години
12.01.2022 - 7062 заразени, 89 починали. 21.12.2021 - 2001 заразени, 157 починали. 01.12.2021 - 2681 заразени, 128 починали. 20.11.2021 - 2732 заразени, 139 починали. 18.09.2021 - 1892 заразени, 79 починали. Някой умник ще обясни ли какво става, на нас неразбиращите?! Някой математик, политик, социолог, може и професор, академик, няма значение, само да разясни защо са тези разлики в пропорциите между заразени и починали във времето.
33
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От рак не се умира за два или десет дни.От ковид се умира от днес за утре,как може да го сравняваш с онкологични заболявания.Баща ми беше онкологично болен и живееше над 15 години и почина от инсулт,а не от рак.
32
1
 
6
 
! Отговори
Шах преди 2 години
Пите радиоактивна вода от Хасково ! Няма страшно .
31
7
 
10
 
! Отговори
РУМЕН РАДЕВ преди 2 години
Продължаваме промяната ! Няма никъв вирус
30
3
 
5
 
! Отговори
555 преди 2 години
Уважаеми съотечественици, ако държите на вашето здраве и това на вашите любими хора и приятели ви призовавам да гледате 2 видеа ,които разкриват пълната картина на това което в момента най-много ви интересува - истината за пандемията. Първото видео е беседа на патоанатома Стоян Алексов с министър Ст. Кацаров .Напишете на ютуб:-"Не се умира от а с корона вирус" Второто видео е със световно известен лекар,лекувал Д. Тръмп.Напишете на гугал:"едно интервю задължително за гледане"Отваря очите !!
29
9
 
8
 
! Отговори
Иван Петров преди 2 години
До Димитър КетиповНа децата мястото им е в училище, как не го разбрахте за тези две години. Коне с капаци. Като Ви е страх имате избор да си вземете детето и в гората на въздух.
28
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дам, взеха вече и деца да ползват за пропагандата, шейм :))) Толкова ли вече не ви верват, че почнахте да пишете за деца починали от грипчето, не ви е срам *** :) То детето може да е починало от много болести, може да е било ромче ..... информацията в тази статия е толкова оскъдна, че направо давам златна малинка на ваксърката-кадъна за опита, не е за Оскар, съжалявам *** :)))
27
4
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
И С ДВА СТРАШНО СИЛНИ АНТИБИОТИКА Е БИЛО! ВЧЕРА ЕДИН ЛИЧЕН ЛЕКАР ПРЕД МЕН ИЗПИСА СИЛЕН АНТИБИОТИК НА КОВИД БОЛТА 79-ГОДИШНА! СМЪРТНОСТТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА Е ГОЛЯМА И ТО НЕ Е ОТ КОВИД А ОТ АНТИБИОТИЦИ !!! НАШТА ЛИЧНА ПРЕДПИСА ДЕВИРАЛ ЗА КОВИД , А АЗ ГО ЛИКВИДИРАХ САМО С ПРОПОЛИС И ЦИТРОСЕПТ!
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да го прости детето! Но не забравяйте, че има наистина смъртоносни болести. Ако смъртността уж от ковид е 2 %, то от рак е над 50 %, от някои видове е 100 %. А ракът постепенно се превръща в епидемия, макар че не е заразен. Важното е всички да гледате в друга посока - към ковид, примерно. Сърдечно-съдовите също са голям бич, но ваксапропагандаторите не призовават към забрана на палмовото масло, например. Такива едни дребни подробности.
25
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Овце сме 13 Като гледам докъде стигнахме с медицинска помощ, без нея няма да е по-зле. Даже може да е по-добре.
24
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е и аз какво да направя? Знаете ли колко още други 11 годишни деца са починали днес по цял свят? Хиляди. Но не ги качват като новини като в тоя сайт
23
0
 
7
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
До бау. Колко пъти на ден гледаш " Властелина на пръстените " ?
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 3 Ваксатроле, нима, ако почине човек от друго, не заслужава съчувствие. Бог да го прости детето, от каквото и да си е отишло!
21
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такава радост, че едно невинно детенце си е отишло от този свят, нямам думи! Загубили сме всичко човешко у нас...
20
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бъдем честни.Бог да го прости малката звездичка нека се помолим за родителите .Но винаги малки дечица са напускали земята през зимата от грип настинки .Ковид се ползва като нещо зловещо но има доста по необратими инфекции от тази .
19
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е министър Денков, какво още чака, какво се чудят още, че не издават заповед за ДО?? Само тлъсти заплати получават, а нищо не правят!
18
13
 
9
 
! Отговори
Бay преди 2 години
До Дедо доста починаха ама си бил зает да си напикаваш чехлите. :D