11-годишно дете с COVID-19 е починало в Пловдив

Детето е имало придружаващо заболяване
12 яну 2022 11:11, Ния Христова
62
11-годишно дете с COVID-19 е починало в Пловдив
Снимка: БГНЕС
Дете на 11 години от община Димитровград, което е било диагностицирано с коронавирус, е починало в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив, съобщи bTV. От РЗИ-Хасково уточняват, че детето е било с придружаващо заболяване. 
 
Диагностицирано е на 3 януари и е починало е на 11 януари.
 
123 са новите случаи на коронавирусна инфекция в областта за изминалото денонощие. Сред тях и възпитател от училище в Свиленград. Под карантина са 12 ученици от 7. клас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
16
 
42
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Вече станахте много долни ! *** на деца взехте да използвате за пропаганда ! Как 2 години едно дете не почина от ковид и изведнъж взеха да умират !? Ама в живота е така , колкото повече мълчиш , толкова по нагли стават с тебе !
16
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички министре ,президенте митично слагам Е ,защото са кръгла нула ..На мястото на родителите ще ги съдя в Стрсб.Те носят отговорност за починалите ,защото няма адекватна мерки .Много жалко ,всеки ден си отиват хора само онези голямите се множат !!!!!!!! За срам сте ,без капка акъл и съвест.Ако бяхте човечни да ни бяхте затворили до сега .Само до болницата и обратно ,нямаше да ги има тези починали.Абсолютни некадърници за съд те ,затвор за вас .Локдаун за навсякъде
15
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затворете болните и старите за да не умрат....
14
19
 
20
 
! Отговори
Димитър Кетипов преди 2 години
Дръжте децата още на училище, дръжте ги! Изчакайте да станат по 20,000 на ден и тогава ги затвроете, кавали промяна такива.
13
12
 
18
 
! Отговори
Овце сме преди 2 години
Кой *** сподели идеята, че омикрон трябвало да го изкарат всички, за да се били ваксинирали естествено? Това ли е сега целта до края на януари? А като няма здрав доктор през това време да те прегледа - докъде мислите че ще стигнем?
12
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, ваксърчета, пише С Ковид а не ОТ Ковид! Може и кариес да е имало ама е все тая...
11
1
 
24
 
! Отговори
Бay преди 2 години
жалко за детето.
10
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо не затваряте училищата и дискотеките ние по-старите и болните хори ще умрем от бездействието ви.
9
12
 
24
 
! Отговори
Ковидарски преди 2 години
До Даа,: Не знам, дали е дете на антиваксъри, но със сигурност знам, че по- вероятно, може да е жертва на некадърни лекари. Ако е имало придружаващо заболяване, почти сигурно е, че родителите са били ваксинирани, дори бустерирани, което може да е помогнало на заразяването на детето. Както се разбра, Омикрона сериозно налазва ваксинирани и бустерирани. Все пак да не забравяме, че Омикрона го внесоха ваксинирани с полети до западна Европа!
8
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незабавно преминаване на учениците онлайн, спрете да си играете с живота и здравето на децата! И някой да носи отговорност за случилото се! Аман от неглижиране, нищоправене и мърлявщина по време на сериозен проблем!
7
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нищо не пазят никакви ваксини родителите ми с 2 Астра и бустер Пфайзер са положителни с ПСР.никъде не излизат освен с асансьора да си хвърлят сметта от апарт.аз пазарувам с 3 пфайзера.болни са само от асансьора.започва с дрезгав глас и леко драскане на гърлото малко хрема.на 2 ден 37.2.теста ПСР е +.
6
1
 
22
 
! Отговори
Бог да го прости преди 2 години
То не е виновно.
5
9
 
26
 
! Отговори
офф гадняри преди 2 години
Детето е имало неизличимо заболяване, и положителен ковид тест. Стига сте пускали тези смешно шокиращи заглавия!
4
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали нарочно или случайно в статията е пропуснато това - "При негопричината за смъртта не е вирусът, уточниха от местното РЗИ. То е в статистиката заради положителен тест."
3
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българинът е супер глу_паво коравосърдечно животно. Ето, и под тая статия ще пишат, че - амо то детето е било неизлечимо болно, не е починално от Ковид, той просто е помогнал. Само и само да не признаят, че Ковид не е "просто грипче". Проявете поне малко съчувствие, ган_ьовци, това е дете!
2
53
 
7
 
! Отговори
Даа, преди 2 години
дете на примитивни антиваксъри!
1
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно е било на свети крепки с основните си заболявания,но видиш ли коронавируса го е уморил.