851 нови случая на коронавирус, шестима души са починали

В болница се лекуват 900 души с диагноза COVID-19
27 авг 2022 07:30, Елка Василева
48
851 нови случая на коронавирус, шестима души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 851, показват данните на Единния информационен портал.

Направени са 4931 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 17,26%.

Още по темата
Починали са шестима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 900 души с диагноза COVID-19, от които 55 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 114.

Излекувани през последното денонощие са 841 души, а общо от началото на пандемията – 1 189 121.

През последните 24 часа са поставени 1391 дози ваксина срещу COVID-19, а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 519 761 дози.

Общо 37 584  души у нас са загубили битката с коронавируса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
До 44 преди 1 година
Ако си го карал, не си вече здрав.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде стига скоро няма да има за какво да кудкудякат кокошевите птици вълната отива към затихване!Ковид вече няма да бъде интересна за писане на статии и коментираме тема!Идва зима,цените растат заплати и пенсии'-не, това е важно!Как ще ни спасяват от глад и студ,това е въпросът?Нито кака ви Радка,нито доцент.Гломб могат да ви отговорят!
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак дежурните трoлове и малко смислени коментарии.
36
2
 
8
 
! Отговори
До 32 преди 1 година
Ако някой учен ми каже, че не съм гладен, а аз съм, на кого от двама ни да вярвам?
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гломб, Радка и останалите са в оня списък.
34
2
 
10
 
! Отговори
До 33 преди 1 година
Ваксината не пази, ъндърстенд? Куукнчев жив пример. Имам сканирани коментари на бгмами от кокошия форум, където го чакаха да мре.
33
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гломб, Радка и другите професори са вече с х 4 ваксини, затова са живи и здрави. Понимаеш?
32
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изумително е как все още има ***, едните не вярвали, че има ковид, други пък не вярвали, че е смъртоносен и осакатяващ, друг не вярвали на маските, ...всички заедно от групичката не вярва на учени и лекари, абе мракобесие и невежество. За вярващите в чипиране и магнетизирване и графени .....просто без коментар. Шизофрения пълна!
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако имаше голяма смъртност, все някой от глашатите на мафията като гломб, христова и радка щеше да се е усмъртил досега. Да видим опасността дет се вика. Ама живи са си и крадливи. Само кукунчев щеше да Умре, ама то беше заради ваксината, а не заради ковида.
30
3
 
13
 
! Отговори
До 27 преди 1 година
В България смъртността се увеличи тогава, когато им дадоха по 2000лв пътеки и по 2000лв бонуси за първа линия. Всяка болест я пишеха ковид, всяка лекарска грешка беше ковид. Не приемаха в болници нетествани и такива с отрицателен тест, понеже не им носеха пари. Лекуваха по телефона без да са те видели, но регистрираха трите ти имена и ЕГН то ти в системата като болен от ковид. Всички останали хора просто си ум.ураха. Такава жестокост, престъпност и алчност не е имало досега! Малко им е Нюрнберг!
29
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 27Ваксинираните развиват други заболявания като рак и отново се заразяват с ковид.Самата ваксина е вредна.На мен ми писна някой ваксър да ме убеждва че ваксината е полезна, както във всеки фитнес се намира някой да ме убеждава че хранителните добавкви и стероидите са полезни и после този човек който ме убеждава е с гола глаба на 20 и не му става.
28
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Премахнете тестването и вируса ще изчезне.
27
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В най-ваксинираните държави общата, допълнителната смъртност е най-ниска, на практика се върна на нивата от преди пандемията. Най-висока обща, допълнителна, скрита, каквато искаш я наречи смъртност, е най-висока в България, следвана от Румъния и е в пряка зависимост от нивото на ваксинация. Колкото по-малко ваксинирани, толкова повече починали (с и без ковид. )
26
3
 
3
 
! Отговори
do 24 преди 1 година
Завиждаш, че хората могат да са на трудовата борса, а теб вече те махнаха от там, че пресрочи срокове без работа. Смеш ник
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като има вирос защо няма мерки ,или чакате сезона на богаташите ,по черноморието в пълна лудница там институциите не работят ,всички са под масата ,обществена тайна )
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, малко ви остана. Месец и нещо и отивате ако не в затвора, то поне на трудовата борса. И медицински ковидари и медийни.
23
0
 
7
 
! Отговори
до 17 преди 1 година
Постулатите за изолиране на микроорганизъм на Кох, не са приложими за вирусите. Той цял живот бактерии си е отглеждал с стуклени контейнери и те имат растеж. Вируса за да се изолира в заразната му форма трябва да има HOST, човек или животно. Дава се награда научно постижение което вие на разбирате, как да се направи ин виво растеж и идеални условия за развитие. Но си ланкате тука, все едно разбирате от нещо
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковидът е грип. Още ли не сте наясно, тррола питам. Защо още преди две години купиха ваксини, с които да ни инжектират до 2024 г. включително? Целта едва ли е била здравето на българина.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 10 Да се даден някакъв геном от нещо не значи че вируса е изолиран. И ако беше изолиран щеше много лесно да може да се повтори от различни други специалисти по света, но такова нещо няма. Така че или си много заблуден или нарочно искаш да заблудиш някой.
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес гледах статистика по държави в ЕС. България с най-малко "ваксинирани" и с най-малко смъртни случаи от "незнайни" обстоятелства.