Джигитът убил французин на Околовръстното - пиян и дрогиран

Кокаин е открит в кръвта му, пробата за алкохол е над 1,5 промила
169
Джигитът убил французин на Околовръстното - пиян и дрогиран
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шофьорът, причинил тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София в нощта срещу неделя, е бил под влияние на наркотици и алкохол. Това показват кръвните проби на водача.

Пред БНР близки до случая източници обявиха, че пробата за алкохол е над 1,5 промила, а пробата за наркотици е дала положителен резултат за кокаин.

Още по темата
По случая тече досъдебно производство.

Един човек загина при тежка катастрофа на Околовръстното шосе в София в ранните часове на 25 септември. По първоначална информация от МВР спортен автомобил, движещ се със скорост много над ограничението, е блъснал движещия се пред него автомобил и той се е ударил в една от колоните на мост в близост до голям търговски център.

Шофьорът на спортния автомобил, причинил катастрофата, е отказал тест за алкохол и наркотици, но впоследствие му е взета кръвна проба.

Загиналият в катастрофата е френски гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направете тест за алкохол и наркотици на кандидат-депутатите. На бас, че половината герберунгели ще светнат минимум с кока.
47
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато не разберете, че за да го осъдят трябва да се промени закона и че от сегашните партии нямат желание да го направят, ще измрат още хиляди хора...
46
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видяхте ли му мутрата на тоя?!!! Съдружникът му опита да обясни, че е добро момче и не пие, но .... кой да му повярва? И пак да питам: видяхте ли му наглата муцуна? Да го опънат на фонтантите пред президентството и да го режат парче по парче.
45
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да имаш полицейски чадър струва 1000лв на месец като абонамент и след това по 600лв за конкретен автомобил. В замяна ти се изпращат заповедите за полицейски акции. По-скъп вариант е вип абонамент срещу 5000лв, при него автомобилът се пази от самата полиция и влиза в списък с оперативните коли. Тогава се превозват наркотици, хора, оръжия и т.н.
44
0
 
34
 
! Отговори
w преди 1 година
Главния въпрос е защо хора с 30 фиша глоби все още имат книжка и кой още от администрацията е за затвора.
43
1
 
27
 
! Отговори
Дааам преди 1 година
ВИП-овете на съвременната демокрация.Наркотици и пошлост.Още дълго време ще избиват нашите родители и деца.
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 46: На 1000 места, включително по телевизията вече казаха, че се казва Димитър Любенов. Собственик на автокъщи.
41
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като човек притискан от много служби и с няколко заплахи за живота, мога да ви кажа, че България е завладяна държава. На година се крадат или придобиват по незаконен начин около 20 милиарда лева. Пипалата на октопода са вече извън България. Българската организирана престъпност владее половината европейски държави. За да се освободим е крайно необходимо да променим модела на управление! Президентска република, мажоритарен вот за депутати, всички висши постове да са избираеми.
40
0
 
24
 
! Отговори
Гошу Панамерата преди 1 година
Класически съвременен ***, пиян, друсан, който кара расова немска машина, ама мрази чужденците.
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наше момче?
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо толкова време се крие кой е? Пак ли се прикрива "някой". То е ясно, че не е от редовните данъкоплатци.
37
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не са случайни наркомани, имат гръб и се чувстват безнаказани, те ако немат гръб са обикновени клошари :))) Щом искал да го закарат в МВР болница, каквото и да значи това, значи отново имаме полицейски чадър :)))
36
1
 
6
 
! Отговори
До Руска агитка преди 1 година
Агитка от десетина дебели чички и пенсионери, които от маса не стават. Едно бездомно куче не можете да набиете, само с големите приказки сте в устата.
35
1
 
6
 
! Отговори
До :) преди 1 година
Жалко, че е тебе не са те приключили. *** като теб в България се измъкват.
34
4
 
21
 
! Отговори
369 преди 1 година
Още малко време остава и ще излязат всички компромати за сферите на влияние, наркотрафик, оръжия, рекет, проституция, купуване на постове, търговия с влияние, търговия с органи, трафик на хора, педофилия, кражба на средствата от бюджета и още и още... Само гътнете герб от власт и всичко ще лъсне...
33
14
 
9
 
! Отговори
:) преди 1 година
Преззз уяя ми е за французина, те дрогите избиха свят българи и никой нищо..
32
1
 
31
 
! Отговори
ААА преди 1 година
Ще го измъкнат като убиеца на Милен Цветков ! Трябва този *** и Семерджиев да ги вкарат в затвора доживот без право на замяна за назидание !
31
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъкмо щях да попитам защо не намерят кой разпространява тези вещества? Те са със сигурност не повече от 5 човека за България и едва ли никой не знае кои са къде са офиси охрани чадъри министерства черни мерцедеси. От някъде идва това. И не е някой който не знае какво прави и как се прави. Никой не е чувал за тях - нали?!?
30
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заблудените първеню лелки крепят политическата система в България. Раздават им се постове и къси пари за да крепят порочната система. МВР е най-гнусното министерство. То е министерството по политически поръчки. Местната власт и администрация са петата колона на мафията. Ако народът не си извоюва свободата сега в неделя, всичко е вече безвъзвратно загубено! Недопускайте герб да са в челната тройка! Съд, затвор и смърт за тях!
29
12
 
7
 
! Отговори
Руска агитка преди 1 година
Събрали сме се в Южния парк и чакаме русофобите да дойдат и да заберат дезертирали укронацяги. За сега ще ядат само юмруци, по нататък ще видим