Вече е почти сигурно: COVID-19 е плъзнал от лаборатория

Това разкриват нови документи
20 дек 2023 12:01, Нели Христова
201
Вече е почти сигурно: COVID-19 е плъзнал от лаборатория
Снимка: БГНЕС

Нови документи, разкриващи план за създаване на подобен на SARS-CoV вирус в Китай месеци преди да избухне пандемията, показват, че създаването му в лаборатория е почти сигурно, както и че именно така се е разпространила глобалната зараза.

Свeтовни медии се позовават на нови документи, получени по Закона за свобода на информацията във връзка с въпросите, повдигнати в американския Конгрес. Те са свързани с планове от декември 2018 г.  да се "конструират шипови протеини" за заразяване на човешки клетки, които след това бъдат „вмъкнати в SARS-Covid". Манипулацията трябвало да се извърши не къде да е, а във Лабораторията в Ухан.

Както е известно през декември 2019 г. се появи COVID-19, който счупи всички рекорди по заразяване, причинявайки глобална пандемия. Жертвите му до декември 2023 г. са 6 987 222 души.

Предложението за конструирането на "подобрения" вирус е отправено от организацията с нестопанска цел в Ню Йорк EcoHealth Alliance, която чрез субсидии от правителството на САЩ финансира в чужбина подобни експерименти.

Според медиите въпросната организация се е опитала да заблуди Пентагона по отношение на риска, за да си осигури финансирането.

Това стана ясно, след като сенатор Ранд Пол показа документи, че в схемата е била включена и лабораторията в Ухан.

Идеята за безвъзмездното финансиране била благородна. С проекта трябвало да се обезвреди заплахата от коронавируси чрез инженеринг на "оригиналния SARS, за да се предотврати разпространението на вируса върху хората и да се разработят технология и стратегии за ваксини".

За специалисти новите разкрития показват, че изтичането на вируса от лабораторията в Ухан вече е почти сигурно, за съжаление този експеримент уж за добро уби близо 7 млн. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
21
 
! Отговори
Обективен преди 4 месеца
Вече е ясно, че всяка "теория на конспирацията" е абсолютна истина!
131
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да пускат версия 2,0 . Ковид 23 . Много я бавят . Трябва повод да се печата .
130
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То пък досега големи съмнения имаше, че е от лаборатория. На нормалните хора им беше известно, природата такива мърсотии не сътворява, само човек това го може. Ама, нали не беше политкоректно да се говори, пък сега лека-полека, ще вземат и да си признаят.
129
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изпускате един дребен детайл от тези документи. Това е, че през 2018 проекта не е бил одобрен и субсидията не е била дадена.
128
2
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
ние българите това го знаем че е от лаборатория всичко е с цел печалби нафармацевтите защо не откриват лекарство за спин и ебола а за деменцията дане говорим тя е бич вече от гадната храна с която се тъпчем
127
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 132САЩ е родината на комунизма и марксизма, логично е там да ходят комунистическите отрочета. САЩ дадоха пари на Ленин за "революцията" в Русия.
126
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 128 ъ, защо тогава винаги вие комунистите изпращате децата си в САЩ и Западна Европа? Нали уж там е лошо, защо не изпращате децата си в добрите Северна Корея, Русия, Сибир, Китай?
125
5
 
20
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 4 месеца
21 милиона приблизително са жертвите на ваксината срещу този измислен вирус, чието съществуване не е доказано до днес. Ваксината срещу ковид е по-смъртоносна от Първата световна война.
124
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От медийна лаборатория с предварително подготвен сценарий.
123
0
 
10
 
! Отговори
Фантомас преди 4 месеца
Новини от преди 2 години
122
5
 
23
 
! Отговори
ъ преди 4 месеца
Доколкото прочетох, това в Ухан не е било финансирано от Ленин, Сталин или Путин. А от някакво нюйоркско НПО. Ама за какво да споря с троляци на Козяк. Все едно да споря с телевизора.
121
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 124, живеели сте в неграмотност и масова дезинформация, затова е нямало уж престъпления. Имало е убийства, но е имало информационно засенчване, умишлено.
120
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Именно по времето на комунизма въведоха тая псевдо грипна докторска инжекция, с която комунистите от петилетка на петилетка се хвалеха с борбата срещу грипната епидемия и от тогава всичко се инжектира в телата на хората с безмозъчни глави!
119
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ленин - евреин, Сталин - евреин, Путин - евреин - майка му е Шаломова. Името и идва от еврейската дума шалом. Все американците са ви виновни.
118
5
 
7
 
! Отговори
ъ преди 4 месеца
За супер не знам, но при всяко положение беше по-добре от сега. Бих казал в пъти по-добре относно значимите неща. Спокойствие и сигурност за утре, почти никаква престъпност, образование и здравеопазване на ниво, човешки взаимоотношения, па ако щете и обществен живот и култура. Сега почти ги няма тези неща.
117
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вируси няма! Вирусът е измислено в лабораториите. Бактериите имат на повърхността си едни генетични точки. Тия генетични точки, като бактерията влезе в организъма на човека, започват да произвеждат протеини с които да просъществуват в нашият организъм и правят възпаления по органите. В инжекциите вкарват именно тия протеини и недобрите бактерии примерно като кандидата и правят възпаление. Бактериите в Българското Кисело Мляко - Пробиотик се бият с недобрите бактерии в тялото ни!
116
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ъ, през комунизма явно вие било супер.
115
7
 
19
 
! Отговори
ъ преди 4 месеца
През последните поне 50 години всяка гадост започва от САЩ. Не знам защо е така, но е факт. После защо хората не искали да ги командват нйоркските еврей. Ами как да искат, а?
114
8
 
2
 
! Отговори
бла,бла преди 4 месеца
Ама ако се окаже, че не е вярно, ще носите ли наказателна отговорност, че споделяте(преписвате) фалшиви новини?
113
4
 
6
 
! Отговори
Ваксър преди 4 месеца
Ще си набия още няколко бустера няма проблеми. Слава Украине!