Вече е почти сигурно: COVID-19 е плъзнал от лаборатория

Това разкриват нови документи
20 дек 2023 12:01, Нели Христова
201
Вече е почти сигурно: COVID-19 е плъзнал от лаборатория
Снимка: БГНЕС

Нови документи, разкриващи план за създаване на подобен на SARS-CoV вирус в Китай месеци преди да избухне пандемията, показват, че създаването му в лаборатория е почти сигурно, както и че именно така се е разпространила глобалната зараза.

Свeтовни медии се позовават на нови документи, получени по Закона за свобода на информацията във връзка с въпросите, повдигнати в американския Конгрес. Те са свързани с планове от декември 2018 г.  да се "конструират шипови протеини" за заразяване на човешки клетки, които след това бъдат „вмъкнати в SARS-Covid". Манипулацията трябвало да се извърши не къде да е, а във Лабораторията в Ухан.

Както е известно през декември 2019 г. се появи COVID-19, който счупи всички рекорди по заразяване, причинявайки глобална пандемия. Жертвите му до декември 2023 г. са 6 987 222 души.

Предложението за конструирането на "подобрения" вирус е отправено от организацията с нестопанска цел в Ню Йорк EcoHealth Alliance, която чрез субсидии от правителството на САЩ финансира в чужбина подобни експерименти.

Според медиите въпросната организация се е опитала да заблуди Пентагона по отношение на риска, за да си осигури финансирането.

Това стана ясно, след като сенатор Ранд Пол показа документи, че в схемата е била включена и лабораторията в Ухан.

Идеята за безвъзмездното финансиране била благородна. С проекта трябвало да се обезвреди заплахата от коронавируси чрез инженеринг на "оригиналния SARS, за да се предотврати разпространението на вируса върху хората и да се разработят технология и стратегии за ваксини".

За специалисти новите разкрития показват, че изтичането на вируса от лабораторията в Ухан вече е почти сигурно, за съжаление този експеримент уж за добро уби близо 7 млн. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ВЕЧЕ Е ПОЧТИ СИГУРНО, ЧЕ ПОЛУЧВАТЕ РУБЛИ...
111
0
 
17
 
! Отговори
Обективен преди 4 месеца
Скоро ще трябва да признаете, че и експерименталките срещу лабораторния ковид са изобретени още преди пускането на заразата, че изобщо не са били тествани и са причина за смъртта на милиони!
110
0
 
7
 
! Отговори
Факт! преди 4 месеца
Те всички трагедии по света започват от уж "за добро"! Ясно е, че тия химици, фармацефти и тем подобни експериментатори ще затрият света!
109
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На колко мои приятели им казах: Не се праскайте с Грипни и Ковидови инжекции! Не ме послушаха и всичко измря! Един мой приятел, понеже съпругата му е аптекарка, си цапардоса бустерна ковидова инжекция и след 2 седмици почина от инфаркт! Бог да го прости!
108
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Смъртоносен вирус, за който трябва специален(забележете,точно определен)тест за да разбете че сте "болни". Абе наистина ли не усещате че ви баламосват.
107
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Типична руска партенка - некви неназовани медии, почти !!! сигурно било и пр... една баба на пазара казала, ч е май е доказано и т.н.
106
0
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 4 месеца
Нали фанатично ни убеждавахте, че твърдението за излизането на ковида от лаборатория било "теория на конспирацията" бе, драги смехурковци!?!
105
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ковид отдавна мина.
104
2
 
3
 
! Отговори
ДРУГАРКЕ НЕЛИ, преди 4 месеца
НЕ ЦИТИРАШ ОТ КОИ МЕДИИ СИ ГО КОПНАЛА ПАСКВИЛА, НО НИЕ СЕ СЕЩАМЕ ЗА ФАБРИКАТА ЗА ТР=О=ЛОВЕ В ПЕТЕРБУРГ.
103
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А добрутро. Сега ако кажете и чия собственост е тази лаборатория
102
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ковид от никъде не е плъзнал.... единствено идва от докторските инжекции в които са сложили графен оксижен плочки с размери на нано частици. Графен оксижен това са въглеродни атоми свързани с кислородни атоми и нашите червени кръвни клетки, които пренасят кислород и въглероден двуокис, мислят че това е също за пренасяне и се натрупват върху тия нано частици от графен оксижен.... появяват се огромни топки, които запушват функциите на капилярите, вените, артерииите и... сърдечен, мозъчен удар!
101
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не вярвам, че в КОВИД лабораторията във Ухан има КОВИД!
100
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
EcoHealth - НПО убило 7 милиона души за едни парички - браво. Същия модел с НПО-та, които да задават дневния ред и да усвояват пари ни го налагат от посолството вече 4-5 години. Заедно с левите либерали завладяли европа и техните гейски и зелени простотии, добре ще ни оправят...
99
0
 
5
 
! Отговори
Хора Осъзнайте се преди 4 месеца
Това не се ли води нападение с биологично оръжие? Ако наистина е пуснат от лаборатория, това е престъпление срещу човечеството. Няма как да е излязал от лаборатория случайно. Там контрола е стриктен като в .. лаборатория ли де да знам как да го кажа .
98
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А добър ден, то беше ясно като бял ден
97
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пиши Запада е виновен и да бягаме!
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
7 милиона са изчезнали от света, а бялата мафия си попълни сметките с милиарди и милиардерите на земята се увеличиха...но Бог съществува и не забравя, има възмездие за всичко. След 3 дни е РОЖДЕСТВО.
95
1
 
3
 
! Отговори
Хахахах преди 4 месеца
Е то беше ясно, че не е от китайските дюнери. Има хора, които ядат пясък и фекалии и нищо им няма, пък се опитваха да ни убедят, че било от секс с прилеп
94
3
 
1
 
! Отговори
hm преди 4 месеца
До Анонимен Лабораториите от Украйна преместиха у нас.
93
1
 
1
 
! Отговори
почти сигурно преди 4 месеца
"почти сигурно", демек на 99% сте сигурни? Или на 85%? Или на 51%? А може би на 99.99999%? А може би на 50.0000000001%? Има разлика.