Един починал с коронавирус за последното денонощие

207 са новите случаи на COVID-19
22 дек 2023 07:00, Александър Попов
23
Един починал с коронавирус за последното денонощие
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 207, при направени 1615 теста, сочат данните на Единния информационен портал.

Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 372 души с диагноза COVID-19, от които 33 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 24.

Излекувани през последното денонощие са 39 души.

Активните случаи към момента са 4368.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
7
 
! Отговори
тик-так тик-так преди 4 месеца
"Жив съм, чувствам се добре. Инжекцията не боли", пошегува се директорът на болницата в Благоевград д-р Огнян Митев, който е първият ваксиниран в областта. "Вярвам на екипите, които разработиха ваксината. Това е единственият начин да се спасим от този коварен вирус и да се върнем към нормалността", каза д-р Митев..... Внезапно почина директорът на МБАЛ - Благоевград д-р Огнян Митев. --------- фазер забавя, но не забравя! Всеки ден един куп незнайни тестови сфиинчета ги застига същата съдба..
12
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всеки един вирус или бактерия може да се изолира и идентифира по собствените си днк/рнк. Тестовете отдавна са разработени. Другият начин е серологично или микробиологично изследване, което е по-бавно или несигурно, защото зависи от фазата, в която се намира болният. Схващаш ли, конспи? Или това надвишава интелектуалния ти потенциал? Мозъчето ти стига само за гущери и чипове, пръскачки и магнити. .
11
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
372 души берат душа в болниците, защото не са ваксинирани и ще прекарат Коледа с кислородна маска вместо със семействата си. Колко от тях никога няма да се завърнат в домовете си?
10
4
 
15
 
! Отговори
Тромба Бустер преди 4 месеца
Вирус така и не намериха, не изолираха, нито показаха и доказаха. Но пък "тест" за него има няколко години преди пенголините на пазарите в Ухан. С религиозен фанатизъм всеки ден продължава да се отбелязва колко плюса е отчел папая-теста с танзанийските кози.
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Фалшив вирус, фалшив тест, фалшива диагноза, фалшиви лекуващи. До кога ще се гаврите с паметта на починалите и ще ги използвате за евтината си пропаганда? Дълбаете дъното, бели манти!
8
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Втори ден не се съобщава колко дози такова... "ваксина" са приложени. Явно не се боде никой вече. Ваксинисти, срам, вървете за бусстер, че пак ще се изливат вкиснали сиропи в тоалета.
7
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тестът не "улавя симптоми", а идентифира вирус. Ех, невежеството на антиваксърите е непоправимо!
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кажете ОТ какво е починал, а не СЪС какво.
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кой го е лекувал, да знаем кой е прибрал парите по пътека и за първа линия? Трите имена моля.
4
5
 
19
 
! Отговори
силно учудЕна преди 4 месеца
Е много малко уа, това е един доста страшен ВИРУС!
3
5
 
22
 
! Отговори
Смешни и жалки преди 4 месеца
Ако някой е диагностициран с ковид с теста, улавящ всички симптоми на настинка, стои си у дома и бръкне в контакта, ковид ли ще пишете като причина за смъртта? :)
2
5
 
21
 
! Отговори
Айде бе преди 4 месеца
Верно? Ама точно от това ли е починал? Ти да видиш...
1
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всичките набодени сега карат тежък грип, защото са с компрометиран естествен имунитет. А продажните медии пишат кировизми на килограм