ДБГ не ще Фандъкова: Държи 12 г. София във фризера!

До края на седмицата ще решат кого да подкрепят
4 сеп 2019 13:26,
31

За нас е важно бъдещият кмет да изпълнява десни политики и да променя София. Г-жа Фандъкова смята да прави същото, което е правила в последните 12 години. Няма как да застанем зад модела на управление, който 12 години държи София във фризера, заяви председателят на Движение "България на гражданите" Димитър Делчев.

Той поясни, че решение кой ще подкрепи ДБГ ще има до края на седмицата.

Още по темата

Той изрази съжалението си, че и на тези избори десницата отново не успява да се обедини зад кандидатура, която може да работи с всички десни. И отбеляза, че кандидатът за кмет на "Спаси София" - Борис Бонев, също има идеи, защитаващи десни ценности.

"Най-логичното на тези избори беше десницата да се обедини около гражданска кандидатура, равно отдалечена от всички партии. На тези избори трябва да се борим срещу феодалния модел на управление на общините. Не мисля, че София е "синя" в момента. София е най-задлъжнелият град. 60% от бюджета на София са дългове. Европейските пари не се усвояват и управляват добре", коментира Делчев пред Bulgaria ON AIR.

По думите му през последните 12 години не е имало толкова интересен сблъсък за кметския пост в София, какъвто ще наблюдаваме в края на октомври по време на местния вот.

Лидерът на ДБГ посочи още, че са срещнали голямо разбиране от омбудсмана Мая Манолова по темите машинно гласуване, електронно гласуване и подкрепа на закона за данъците върху доходите на физическите лица.

"Няма да подкрепим кандидат, който е издигнат от БСП. Но когато в София има шанс гражданска кандидатура да бъде подкрепена, каквато е г-жа Манолова, това може да бъде обяснено на всички българи", обясни Делчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 4 години
До "Джон Ленин": Не ставала Мая Манолова за кмет? След изборите ще ти стане ясно нещо друго. Мая Манолова като омбудсман е доказала, че може да работи за хората.
23
2
 
0
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До ДБГКак така не знаеш кои са тези?! Тези са онези леви, дето лъжат, че са десни! Не помниш ли как станаха кукла на конци за царистите?!
22
3
 
3
 
! Отговори
Джон Ленин преди 4 години
ЕДНО Е ЯСНО .... МАЯ МАНОЛОВА НЕ СТАВА ЗА КМЕТ ...
21
5
 
6
 
! Отговори
ДБГ преди 4 години
Какво е това, бре? За първи път ги чувам. Аз пък твърдо и категорично ще подкрепя г-жа Фандъкова! Кой каза, че пилците се броят наесен?
20
4
 
6
 
! Отговори
риъл софиянец преди 4 години
"ДБГ" ДГД !!! Кой ги знае пък тях, та да се кахърим, че няма да подкрепят Фандъкова.
19
4
 
7
 
! Отговори
до комуноидния трол преди 4 години
Казвате, че е по-логично да изберем доказано опропастено и крадливо управление довело до 3000лв/$?
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че тия има ли ги още?
17
2
 
9
 
! Отговори
Покажи ни преди 4 години
апартаментче с частно асансъорче а аз ще ти покажа улиците в Овча Купел. Просто за да ви разберем "приоритетите" ...
16
8
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До 14. Да, точно така, много си прав. Просто защото знаем от опит какво се случва, когато БСП вземе властта някъде. Ти не помниш ли?
15
16
 
11
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
Айде, и тези от ДБГ показаха червения си дирник. Манолова не била от БСП, що за смях. А глупост.ите им за фризера изобщо не искам да ги коментирам - никой не е направил за София толкова много колкото Фандъкова.
14
6
 
7
 
! Отговори
До гербавите тролове преди 4 години
Казвате, че е по-логично да изберем доказано опропастено и крадливо управление, пред заплахата от евентуално крадене и опропастяване?
13
3
 
9
 
! Отговори
русофил преди 4 години
Няма такива глупости 2 млрд бюджет. 300млн за заплати, 100 млн субсидия на транспорта, 50 млн кърпежи, 200 млн за сметки материали, ток, вода и тн, 300млн за строежи нужни и ненужни, калпави. От остатъка 20% отиват в черната каса, останалото при ДПС и в Просия.
12
7
 
35
 
! Отговори
1.8 милиарда бюджет преди 4 години
Как френски градове, като Марсилия имат по малък бюджет от София, а нямат една дупка, здрави тротоари, реставрирани сгради, чистота, нови трамвай и рейсове. Защо 1.8 милиарда бюджет на София, се топи в държавни поръчки?
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От цялата работа разбрах че ще си плащам като поп, нищо че внасям 20 години осигуровки, а не съм ползвал и един ден, и слава богу. За това стискам палци и мисля за здравето си, чета и се образовам индивидуално за да мога да провеждам и самолечение, ако ми се наложи. Докторите са просто експериментатори. Питайте някой доктор, ходи ли на психолог, пие ли лекарства, какво яде и носи ли кофи с бетон. Ама ако го питате има ли ви нещо, ще ви наговори такива неща, че ще му станете постоянен абонат
10
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не се забравя безобразното й поведение по случая с кметиците, ококоренето й гледане когато я питаха какво все пак за колежките си добро би направила и мънкането пред перковата стената от подземните подплощадни акулида сложи на масата имотното си състояните, банковите сметки и притежавани акции от преди да стане кемтица и към датата на подаване на документите за участие в изборите.Друго не се иска. Ако менти ще я гепът.
9
25
 
15
 
! Отговори
Активист на ГЕРП преди 4 години
Ще гласувам за Манолова !!!По-секси е !!!
8
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези вредни изкопаеми и политически трупове не свършиха ли вече 30 години, откъде изникват все по избори?Затова няма да се оправим, от едни и същи все във властта, които се крепят едни други и си подават и преразпределят постове, фирми, банки и всичко все още работещо в държавата....
7
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фъндуня има сал един ход- изхода на кметството
6
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човешките ценности са си просто човешки ценности. Няма десни и леви ценности и всеки който се опитва да си ги присвоява наричайки ги леви или десни, за мен е политически шмекер, който заслужава само презрение.
5
17
 
26
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
БСП няма кураж да се яви на изборите и затова използва подставени фигури като "независимия" президент Радев и "независимата" Мая картечарката . Тя трябва да се прави на умряла лисица докато влезе в курника -кметството и после почва червеното лапане.