Политолог: Шансовете на Фандъкова за нов мандат растат

Доцент Румяна Коларова за предизборните страсти
66

Местните избори наближават, а предизборната кампания тече с пълна сила. Партиите дават различни заявки, но кой ще победи? Доцент Румяна Коларова коментира темата в "Денят ON AIR".

"Местните избори са веднъж на 4 години. От тази гледна точка няма умора. Ще видим каква ще бъде избирателната активност, тя ще бъде много показателна. Тя много често е индикатор за разминаване на резулатите", обясни в "Денят ON AIR" доцент Румяна Коларова.

Тя смята, че шансовете на Фандъкова за София нарастват, съдейки по социологическите проучвания и насоките на дебата.

"Много ясно става, че всъщност всички предложения на другите кандидати за кметове са в посоката, към която до този момент работи общината", уточни политологът.

Според нея сегашният кмет е положил достатъчно усилия за изработване на предизборна кампания, а друг е въпросът дали ще бъде изпълнена.

"Аз мисля, че основни промени в управлението на всеки един град стават в дебат с хората, но за Столичната община истината е, че 1 година преди изборите беше създаден формат, в който това се търсеше - комуникация с гражданите и експерти", коментира политологът пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ това, което ще усетим от резултатите в София, са последиците от направеното от общината.Тя изрази мнение, че тепърва ще се види, че печелившо за даден кандидат е да критикува Мая Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Ник преди 4 години
До Не нам тия!Простакът и неграмотникът си личат от далече!Фандъкова е еталон за почтен и отговорен човек!Направи много добри неща за София и софиянци!Манолова е еталон на лъжата и лицемерието!
56
0
 
0
 
! Отговори
Ник преди 4 години
До бай вълчо от хисаря.Всички неграмотни и безкултурни"селяни" живущи в София ще гласуват за Манолова!
55
0
 
1
 
! Отговори
Гери преди 4 години
До АнонименУправлява защото е добра!
54
7
 
6
 
! Отговори
гост преди 4 години
Госпожо Коларова, сбъркали сте чии шансове растат: не на Фандъкова, а на Мая Манолова. И когато се появите с Ваш коментар, гася телевизора: лъжи, лъжи, лъжи.Неприятна сте и на външен вид.
53
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво очаквате от Румяна Коларова,освен хвалебствия за ГЕРБ.Защо не попитате някой необвързан и независим,ако искате реална оценка?!
52
1
 
3
 
! Отговори
мда мдааа преди 4 години
До бай вълчо от хисаряВнучето ти е за по-силни лекарства. Действай да не го опущиш..
51
1
 
5
 
! Отговори
мда, бе! преди 4 години
До ХайдутинЩенка ви се, ама няма да ви дадем въздух още дълги години на всички вас тъмносини, червени и зелени тиквеничета!QUIZ: Като се смесят тези 3 бои...каква боя излиза на цвят?
50
7
 
5
 
! Отговори
Хайдутин преди 4 години
След 14 години дойде време за освобождение от герберско робство.
49
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом от рано се започва с повдигане на рейтинга значи нещата са започнали да куцат яко!
48
4
 
2
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Точно Румяна Коларова ли да приемем за автор на обективна прогноза? След нея очаквам да публикувате и мнение на Тома Биков. Стига вече платени гербаджийски лаладжии.
47
1
 
1
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
След толкоз *** само Доцент.
46
4
 
5
 
! Отговори
софианец преди 4 години
До Ало Ваню...СЕЛО......СЕЛОоооооо. Сф. стана ЕВРОПЕИСКИ ГРАД ..в първата 10-ка в катег. " ЦЕНА - КАЧЕСТВО на ЖИВОТ "......наред с ...МОНТЕ КАРЛО.....АМСТЕРДАМ....ПАРИЖ....ВИЕНА....ПРАГА....ама ти откъде да знаеш .п.с. .ОЩЕ ли ПРЕСКАЧАШ линийте на трамвая .да не те хване ток .КАТО идваш ОРГАНИЗИРАНО на екскурзия в СФ ???
45
11
 
6
 
! Отговори
Ало Ваню... преди 4 години
Мутрата е обещал по 100+ лева на "шведите" и заедно с милиционерите, Картофената принцеса почва с 400 хил. гласа. А Град София прилича на нужника в задния двор на бащината и къща, където за първи път се е запознала с Азбуката. П.С 15 млрд. лева не се знае къде са потънали.............(откраднати).....
44
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази пък отдавна трябваше да я направят професор заради ..... подлизурчество, а тя май само доцент ще си остане.
43
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
подлизурлог
42
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая я изкараха от нафталина за изборите, както Ленчето с Кремчето и Мони при покупката на фърчилата само лобисти и корисионери
41
3
 
1
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
До Дядо СоциДядо по пр0ст си и от Коларова...
40
6
 
12
 
! Отговори
ГАНЧО. преди 4 години
РАСТАТ АКО ФАЛШИФИЦИРАТЕ ИЗБОРИТЕ. А ТАЗИ ПРОФЕСОРКА ТРЯБВА ТАКА ДА ГОВОРИ , ТОКУ ВИЖ И МЗЕЛИ ДИПЛОМАТА.
39
9
 
9
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
До ivailo 37 Коларово е с противно излъчване, защото не е от БСП.Ако беше от БСП ехеее, по приятна от нея нямаше да има.Като Корделка.Хи, хи..!
38
14
 
14
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 4 години
Я стига с тази Фандъкова.Само психично болни ще гласуват за нея.Като я покажат по някоя медия внучето ми почва да плаче.