Мая Манолова ще се бори с хъс, София искала промяна

Столицата няма нужда от усмихнато лице, което да е параван за чужда власт
Обновена: 27 окт 2019 21:54 | 27 окт 2019 21:52, Камелия Цветанова
27
Мая Манолова ще се бори с хъс, София искала промяна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мая Манолова, независимият кандидат, подкрепен и от БСП, и от десни партии, която ще се изправи срещу претендента от ГЕРБ Йорданка Фандъкова на втори тур в битката за София, не губи време и продължи с агитацията и в изборната нощ.

Още по темата

"Ще продължа да работя със същия хъс, ще продължа да се боря и през следващата седмица, защото промяната е възможна и е близо", отсече тя.

Тя коментира, че разбира тези столичани, които не гласуваха днес, защото не са повярвали, че нещо може да се промени в София, но пък сега се видяло, че промяната е възможна.

"Изборът е свещено право, предстои да изберем между диктата и свободата, а София означава мъдрост", агитира Манолова.

Според нея столичаните са показали, че искат промяна.

"Но трябва и воля още една седмица, в която гражданите да покажем, че можем да се обединим, да покажем, че можем да сме солидарни, че можем да сме над партийните си пристрастия, когато се борим за промяната в София и за по-добър живот на всички, а резултатът който показахме днес означава, че можем да спрем корупцията, да спрем заедно партийния монопол над съдбата на хората, да спрем мръсния въздух във властта и на улицата", каза Манолова.

Тя призна, че уважава хората, които се борят, а не тези които се спотайват.

"Нужни са много сили, за да се справят гражданите с лъжата, кражбите и със силовата власт, а София няма нужда от усмихнато лице параван, зад което се крие всичко това, гражданите искат личности, които могат да носят персонална отговорност. Пробивът е направен от гражданите и това което партиите не направиха за 14 години, го направиха гражданите - София ще има балотаж", обобщи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
anon преди 4 години
умница е и има енергия... но 10% няма как да превъзмогне... ще я накаже фъндъка на реалните избори
13
3
 
7
 
! Отговори
Ogre преди 4 години
В какво ще се бори? Канадска борба или?? Щото и за кандидат-кмет не става, да не говорим за кмет.
12
9
 
7
 
! Отговори
Кио преди 4 години
Ще свърши 100 пъти повече работа от Данка ... и е по-мъж от много други.Жалко,че не гладувам в Сф
11
8
 
10
 
! Отговори
ogin преди 4 години
гласувах и пак ще гласувам за нея това е!
10
3
 
11
 
! Отговори
seira преди 4 години
НАЛИЦЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА "КРИЗА НА ЛЕГИТИМНОСТТА"!!!НА ПРАКТИКА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ ЩЕ ИМА САМО ТОГАВА, КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО (ЦЕНТРАЛНО ИЛИ МЕСТНО) СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТ 50+1 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС БЪЛГАРИ (НЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!)..."ДОКАТО РОБЪТ НЕ ПОИСКА ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:141 ГОДИНИ СТИГАТ!НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!
9
6
 
16
 
! Отговори
София преди 4 години
Иска кокала тая скумрия долна!
8
7
 
19
 
! Отговори
Голем Хъс преди 4 години
Със същия хъс Майчето барабар с Баречката обяснаваха от Костинброд каква голема гербаджийска далавера има . Оказа се , че нищо нема и големото нещо са само приказките на Майчето. С още по-голем хъс Майчето обвиняваше 6 поредни месеца протестиращите срещу корумпираното правителство на Орешарски . ТС голем хъс тзаявяваше на висок кречеталски глас , че протестиращите били - платени--. С най - голем хъс Майчето им се извини и ги помоли да гласуват за нея. Пробва дали софиянците са алтави.
7
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борис Бонев е промяната. Тя вече настъпи с двама членове на Спаси София в ОС. Относно Манолова- много слабо ме вълнува утоляващата желанията на нископлатения бачкатор от крайния квартал. Кметица никога няма да стане, това е абсолютно сигурно.
6
4
 
21
 
! Отговори
Червена куха лейка преди 4 години
*** каква промяна ще направи Костинбродската в София без общински съветници. 90% от общинските съветници ще са от други партии и изобщо няма да й гласуват желанията. Само ще ни циври 4 години как имала разни желания, които не съвпадали с желанията на общинския съвет и не минават при гласуванията.
5
4
 
19
 
! Отговори
смях в залата преди 4 години
Била подкрепена и от БСП и от десни партии.Очевидно всичко е шантаж. Както и почти равните резултати с Фъндъкова по медиите последните два месеца.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България за съжаление.От 10 г действа политически модел " демократичен комунизъм"! Давайки все властта на едни и същи партии.Не очаквайте промени!
3
18
 
0
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
Майче, земи фани спечели на балотажа срещу Фандъкова да ни правиш добрини в София и да ни дигнеш стафката като у Люксембург да зимаме заплати на люксембургска стафка да живеем в София като люксембургци!
2
5
 
29
 
! Отговори
Алберто Сантофимио преди 4 години
Искаш ама 10% разлика са си .... 10 % разлика. София искала промяна!!! Да ама ти не си носител на тази промяна.
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минимум 400 000 българи напускат страната , ако тая червена родоотстъпничка дойде на власт! Помислите за пенсиите си пенсионери бесепарски преди да си продадете гласа за 100 лева!!! Срам и позор!