Борисов: Да бъдем снизходителни към Радев!

Премиер и президент отново влязоха в задочен спор
Обновена: 3 ное 2019 14:56 | 3 ное 2019 14:55, Александър Попов
411
Борисов: Да бъдем снизходителни към Радев!
Снимка: БТА, архив

Бойко Борисов влезе в добро настроение да гласува в своята секция в 78 СОУ "Христо Смирненски" в Банкя. Той се спря пред чакащите го хора и с усмивка заговори за победата на кмета на Банкя още на първи тур, както и за успеха на ГЕРБ миналия уикенд в Кюстендил.

Не всичко протече добре обаче след като пусна бюлетината.

Още по темата

"Дадох гласа си, за да продължи София да расте все по-хубава, защото когато аз бях кмет Кремиковци бълваше дим с всички цветове на дъгата. Направили сме много за чистота на въздуха. Всичко от канализацията отиваше в Искър и тя беше като в приказките - течеше, жълта, синя... Сега цялото дефиле е чисто. За мен миналата неделя свършиха изборите и ГЕРБ победи БСП категорично", заяви лидерът на ГЕРБ.

Той бе попитан и за думите на президента Радев по-рано през деня, който иска да свика партии и МВР във връзка с купуването на гласове в страната.

"Явно когато само той победи всичко е честно. Но когато един мъж е обграден с Мая Манолова, Корнелия Нинова, Татяна Дончева, Елена Йончева - те го ошашавиха този човек, не му завиждам, нека бъде снизходителни. Но това не е ли политическа агитация?", попита Борисов.

На репортерски въпрос дали и неговото не е агитация, той прекрати изявлението си с думите - "Щом агитирам, гледайте си работата". След което продължи пътя към колата си.

Все пак той се спря да коментира вчерашното изявление на Макрон и за отново заяви, че е станала грешка в превода. Но все пак България ще изпрати своята протестна нота.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
252
2
 
11
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Колко смях има по този свят,щом Бай ***(БОКО ТИКВАТА) е "еквивалент" за "ръководител" на една Държава,която в момента се превърна във "територия"!!!!Да се сравняваш със страните от "третия свят" и да си "мислиш,че това е "успех",според мен не е повод за гордост,а е "срам"!!!!
251
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Кармен Младеноваха ха ха ха ха висше военно образование, от селския вуз в Долна Метрополия ха ха ха ха ...езикът му се плете като склеротичен старец ... още е ошашавен след излизането от пилотската кабинка...видя, че има и друг свят, ама той не е за него!
250
5
 
5
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Едно малко сравнение: рома Б. Борисов е служил на Правешкия ром Т.Живков,президент Р.Радев не.... рома Борисов е бил забъркан в криминални истории,президента не...рома Борисов се кълчил в пожарникарски и полицейски у/ща,и има уличен"език",президента има висше военно образование,т.е. е далеч във всяко отношение пред рома...
249
8
 
2
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Не е лесно от пилот на изтребител, да станеш президент, така че не му се сърдете.Старае се пилотчето, ама толкова може.Има и по-лошо, ако беше шофьор на автобус, тогава нещата тотално се объркват.
248
2
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До Waffen SSХахахаааа, Боко такъв, онакъв, ама Боко ви трясна шланга за 15-ти път нали :)))))))))))))))))))))))))))))))))
247
3
 
8
 
! Отговори
Хахахахахаххаха преди 4 години
Другари, загубихте!Знам,че ви е яд! И то-много!Знам-че сега трябва пак да умувате-защо?И пак да не може и да не искате да разберете-защо! Е,ще ви кажа директно-защото сте крадци и мошенници-това първо.Второ-защото с платени *** и поръчкови статии не се печели-защото на лъжата краката са къси! Трето-защото нямате доблест- хем сестра Мая Костенбродска не е ваша,хем е ваша-тоест-някак си е обща! Ако имате доблеск-ще кажете-тоя ,тя са наши,ние сме зад тях.А така- ми загубихме,ама -спечелихме...
246
4
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 4 години
а за президентското място как го е яд :)
245
5
 
10
 
! Отговори
ля ля преди 4 години
малко ми се струва безмислено да се гордееш с 16% гласоподаватели от София на балотаж!!! въобще!!!
244
9
 
15
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Винаги са ме забавлявали изказванията и коментарите на Борисов.Ясни,простовати,произнесени с гъгнещ глас ,издържани в стил,задълбочен анализ и ниво,селска кръчма след третата шльокавица.Може да се каже,че речниковият му фонд е на нивото на Людоедката Елочка от "12-те стола"
243
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не виждам от какво има да се срамува Радев. А Борисов има толкова много неща, от които да се срамува, че до сега би трябвало да е умрял от срам. Или поне да е влязъл в затвора. Странното е, че тълпата нещастници продължават да го преизбират, въпреки, че им се изхожда постоянно в умовете, пенсионните осигуровки и здравните услуги. А, забравих да спомена и в образованието на децата им. А всички тези нещица са производно на стандарта на живот. И той си ходи на воля, при това не сам...
242
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добро утро другарки и другари,как спахте? Паднахме на изборите,но трябва да не се предаваме.Напред другари.Нашият вожд и учител Сергей Станишев ще ни даде сили да преодолеем психическата травма,която ни нанесе тиквата.Тоя път се почувствахме като кратуни.....
241
20
 
16
 
! Отговори
още малко преди 4 години
Този пРезидент беше избран по грешка.Хората се подлъгаха от това че е офицер и го помислиха за достоен човек.Не остана много.
240
17
 
35
 
! Отговори
Йоанко Козел преди 4 години
Пожарникарю , никой не ви е виновен , че диктатурата вече взе да се пропуква !Просто прекалихте и на хората им писна ! Това е началото на края ! Точно след една година ( а може и по-рано) ти ще молиш Радев за снизхождение !
239
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ходи да се прегръщаш и цункаш с Макрончо, пък може и да се вземите
238
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** всяко твое изказване е "цирково"!!!!Най-подходящата професия за теб е клоун или комик!!!!Важното е че напуснах ТЕРИТОРИЯТА,за да не ми определят бъдещето "ТОТАЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ" като теб!!!!Всеки народ заслужава съдбата си!!!----Латинска сентенция!!!!
237
5
 
7
 
! Отговори
е преди 4 години
До Хан Крумпуснаха му опорна точка и повтаря! и аз печеля избори с 25% невалидни бюлетини.следващите избори 50% невалидни ли ще са и така докато стигнем до 100%.Още седят в ютуб инструкциите на тотев за правене на невалидни бюлетини.я се съберете вкупом с банкя и се гръмнете!
236
4
 
10
 
! Отговори
честно преди 4 години
,,Щом агитирам, гледайте си работата"***Твоето не е агитация,а самохалство.
235
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде си ти,къде е Радев!?!?.
234
30
 
18
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Ми то президенчето толкова си може. Не му е лесно на старшинката - в къщи го командори Деса Смърдеса, в президентството го командва Йотова, около него пищят и нареждат трите вещи.ци Корнелата, Йончевата и Маноловата. Как да не превърти човечеца. Нека бъдем снизходителни както казва Бочко - не му е лесно със тези яхнали метлите разбеснели се женоря.
233
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако изреченото от Борисов по адрес на президента Радев беше казано от Сидеров по адрес на Джамбазки, щяха да му отнемат думата...