Секс на първата среща, а защо не?

Няколко аргумента да преборите предразсъдъците
25 май 2011 21:48,
261
Секс на първата среща, а защо не?
Снимка: Reuters

Той е привлекателен, вие също – защо тогава да губите време? Повечето момичета отхвърлят идеята надалеч, страхувайки се да не паднат в нечии очи, приятелките пък ги съветват да не преминават към хоризонталното положение преди третата среща, а баба им – само след сватбата!
И изобщо секс на първата среща правят само момичетата с леко поведение!
Но ако и на двамата очите горят, а в стомаха се усеща сладка нега и ви влече един към друг като магнит, какво още да чакате?

Всичко в секса е прекрасно, когато го искат и двамата партньори. Ето и няколко аргумента „за“ секса на първата среща, събрани от lady.mail.ru


1. Спестявате си време

Представете си само – той е мъжът на вашите мечти, имали сте няколко прекрасни срещи, в мечтите си вече сте се омъжили за него и изведнъж, по време на „първия ви път“, вие установявате, че точно там не си подхождате! Причините за това може да са няколко, но резултатът е един – въздушният ви замък е рухнал, а и ще трябва да обяснявате: "Скъпи ти си толкова сладък, обаче..."

2. Отличен начин да опознаете човека по-добре

Тук са излишни обясненията защо.

3. Възможност да преборите предразсъдъците на поколенията

Откъде изобщо се е взел този стереотип, че сексът на първата среща ви прави леснодостъпна госпожичка? По каква логика леглото се превръща в отплата за бонбонено-букетния период? Нали сексът трябва да е удоволствие, а не резултат от стоково-парични отношения!

Разбира се, всички ги вълнува въпросът дали след секса на първата среща ще се получи нещо сериозно? Практиката показва, че да! Много двойки с дългогодишни отношения са започнали точно така.
Никой не може да предскаже как ще се развият нещата, нито старомодната ви баба, нито незаменимите ви приятелки. Така че не се учудвайте ,че започвайки отношения за една нощ, вие сте положили началото на здрав и щастлив брак.

Ако пък не стане така – не се разстройвате, в крайна сметка вие е било хубаво!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: секспърва среща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
0
 
1
 
! Отговори
Az преди 11 години
И аз спах на първа среща с бившата си жена и тя после се 'срещаше" с други мъже за пръв път :))))))
248
0
 
3
 
! Отговори
лего преди 12 години
Тая статия е опасна.
247
0
 
12
 
! Отговори
Соня преди 12 години
И аз спах на първата среща с гаджето си ! След това се оженихме и така вече сме 20 години заедно !
246
6
 
4
 
! Отговори
Samodiva преди 12 години
Този път не съм съгласна.Ами ако няма красива душа или пък зодиите ни не си съвпаднат ? А може изобщо да не харесва музиката , която обичам аз. Тогава изобщо не си струва .
245
0
 
6
 
! Отговори
до 245 преди 12 години
Мъж и жена пред клетката на горилите в зоопарка.Жената се опитва да подаде банан на горилата, обаче горилата сграбчва ръката и и я придърпва в клетката!Жената почва да пищи особенно когато вижда , че горилата се насочва към нея с явното намерение да я ***! Направи нещо! креши жената към мъжа си. Скъпа нищо не мога да направя! Кажи му, че си неразположена!
244
2
 
5
 
! Отговори
Ra преди 12 години
Ку*вииииии,върнете ми паритеее ъаааааа
243
1
 
7
 
! Отговори
Бертранд преди 12 години
Пу, ***!Ще ми се тунквате тука!
242
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tova dali e ot 1 i=nqma zna4enie ako si e *** i sled mesec da e pak 4e se vidi 4e e ***
241
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
лед бурна нощ момченце и момиченце се събуждат едно до друго.- Ъъъ, как е името? - опитва се да започне разговор момченцето.- Сексът не е повод за запознанство! - отговорило момиченцето.
240
7
 
6
 
! Отговори
Живоот,живот преди 12 години
Абе,пичове, криво да седим, право да говорим. Има ли някой който да е бил трети за някоя жена ? Не, и не. Може понякога първи, но почти винаги втори. Това е диалектиката на сексуалния живот от време оно. Така че, горната статия не е без основание. Горното написано се отнася за чуждите булки, и никога за нашите жени и дъщери!
239
6
 
6
 
! Отговори
243 преди 12 години
Това, че вече 21 години сте вече заедно е поредният детайл, който сочи че не казваш истината за първата среща и какво се е случило на нея. Това означава цифром и словом 1990 година, когато пък беше абсолютно немислимо жена да легне на първа среща. Твърдя го, защото съм бил на 20 г. тогава и беше възможно 1 на 100000 да се случи. Освен ако ти не си това изключение. Не, че нещо имам против теб. Със здраве!
238
3
 
2
 
! Отговори
do 245 преди 12 години
Tova che sa nerazpolojeni-ne prechi,sutrinta kato vidish samo charshava-sqkash prase si kolil ,a vecherta kato go izvadish e kato kasapski noj
237
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ami ako e devstvena-kakuv sex she e male,male
236
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички българки са много отворени:1. предизвикателно облекло...2. много разкрепостени..свободомислещи3. но дойде ли момента на истината ...са неразположени...Иначе са изключително красиви и много хитри....
235
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе! И като преспи с жената на първата среща я смята за лесна, ***, *** и прочие и повече не иска да я чуе и види! Много добри съвети давате браво!
234
0
 
14
 
! Отговори
До Коко 232 преди 12 години
Продълж.на 242Не само,че близо 15г. нямахме брак,но дори не живеехме заедно,защото и двамата сме от София.Пиша всичко това не за друго,а защото искам да кажа,че когато някой ти е писан,ти си оставаш с него,дори да го срещнеш в много ранен етап от живота си,дори нещата да се развият светкавично,а после дълго да не се обвързваш с брак,защото учиш,уреждаш прозаичната част от живота и т.н.Когато хората си паснат,място за философии просто няма.Не агитирам никого да скача презглава на първия срещнат.
233
1
 
7
 
! Отговори
До Коко 232 преди 12 години
Продълж.на 240Само че тук не всеки пише за безразборен секс - хайде,юруш,без да се пробира.И аз писах преди доста часове на тази тема - подчертах,че имам предвид онази"химия",която проработва,когато срещнеш онзи,който явно е точно за теб.Тогава нещата стават много бързо,без дори да имаш време за бакалски сметки.Известни са ми поне няколко такива случая.Човек с ник"Нерез"изтълкува,че говоря за 21-годишен брак,а аз написах,че "вече 21 г.сме заедно".През по-голямата част от това време брак нямахме
232
1
 
2
 
! Отговори
Николай преди 12 години
Ами ако сте от хората с вуйчо Владика или ...... няма да го споменавам да няма обидени .. Това е напълно възможно .. Ако в Германия си работила за 3 евра на час както сега работят Българи там .. да наистина е възможно да вземаш повече,, И друго .. живота не е чалгата, напиването , анархията , простолюдието .. Защото на мен никога не ми е липсвало .. Може би тестото е различно и приоритетите са ти различни ..Парите не са най важното нещо за един мислещ човек който емигрира..
231
0
 
16
 
! Отговори
До Коко 232 преди 12 години
Не знам на колко години си и какъв ти е опитът в любовта. За едно нещо мога да те уверя,че отдавна вече е факт - скромните и предпазливи девойчета,за голямо съжаление,често пъти остават неоценени,а понякога дори и незабелязани. Щеше да е много добре,ако действаха механизмите от времето на бабите ни - всички се познават на село или в малкия град,знае се коя мома е "читава",нея идват да искат сватове /защото кандидат-женихът обикновено не го и питат той коя предпочита и иска ли изобщо да се жени/.
230
0
 
2
 
! Отговори
212 преди 12 години
До Николай: Аз само не разбрах, коя моя критика не е основателна? Не мисля, че ще ти стане хубаво, ако прочетеш пост-а на господина от Атина???!!! Поправи ме, ако греша!