Какво означават подаръците на мъжете?

Пътуването например означава, че вие сте за него целият му свят
Обновена: 16 сеп 2011 10:12 | 16 сеп 2011 07:04, Елка Василева
17
Какво означават подаръците на мъжете?
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Психолозите твърдят, че всеки подарък съдържа определено послание и разкрива много за отношенията между двама души. Това естествено важи само за подаръците, които мъжът сам е избрал.

Пътуване – вие сте всичко за него

Ако той ви зарадва с пътуване, по този начин казва, че вие сте целият негов свят. За него няма да е трудно изцяло да промени живота си, за да бъдете щастливи вие. Не е прекалено свързан с майка си. Ще направи всичко, които поискате от него. Такива мъже са реалисти, премерени са и са сигурни в себе си.

Шоколад - иска да задълбочите отношенията си

Ако получите шоколад от партньора си, независимо дали по някакъв повод или ви го е донесъл „просто така“, той има желание да се обвърже, държи на вас, твърдят психолозите.

Макар че според повечето жени бонбониерата е лишен от фантазия подарък, шоколадът като подарък означава, че той ви приема като особено скъп нему човек, с когото иска да задълбочи отношенията си. Мъжете, които подаряват шоколад, са романтични, сигурни са в любовта си и смятат жената за изключително важна част от своя живот.

Скъп подарък – несигурен мъж

Мъжете, които купуват само скъпи подаръци, несъзнателно изпращат посланието, че са силни, но често пъти всъщност са несигурни.

Тези, които правят покупката в последния момент, не са заинтересовани от сериозна връзка, а тези, които никога не правят подаръци, са бунтовници, винаги са сами и срещу всички.

Книга – мисли, че ви познава

Ако мъж ви подари книга, то той е убеден, че ви познава добре. Такива мъже често са предвидими, но стабилни и предани.

Накит – иска да се ожени за вас

Ако мъжът най-често подарява накит, той ви вижда като съпруга, като жената, с която иска да остарее. Независимо дали накитът е скъп или не е, той символизира желанието за трайно обвързване.

Парфюм – плаши се от обвързване

Мъжът, който ви подарява парфюми, несъзнателно изпраща посланието, че за него сте привлекателна и скъпа, но се отнася към вас само като към допълнение към своя живот. Парфюми според специалистите най-често подаряват мъже, които не желаят да се обвързват.

Домашен любимец – мисли за семейство

Ако ви подари домашен любимец, то мъжът несъзнателно изпраща посланието, че иска семейство и ви вижда до себе си в бъдеще. Домашният любимец е задължение и преданост, така мъжете приемат жените, на които подаряват животинка, пише на сайта си сръбският вестник „Блиц“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Статията предполага, че парите нямат значение и можеш да подаряваш каквото си искаш ... А ако си в БГ например и искаш да подариш кола, а имаш пари само за едно кафе - това как ще го разтълкуват психолозите.
40
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
презерватив - мислим за еб***не!
39
2
 
12
 
! Отговори
галактика преди 12 години
до 38 - тъпчо ---- Току-що изказахте най-умното мнение!
38
2
 
43
 
! Отговори
тъпчо преди 12 години
Най мразим да подарявам по някакъв повод. Баси тъпотията е. За мен подаръка е готин когато е без повод и подарен с кеф.
37
2
 
19
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Когато правя подарък, чрез него искам да изразя себе си. Естествено, съобразявам се с конкретния случай като време, повод, и предпочитание на адресата. Без да се превземам, ще кажа, че се радвам на ответната реакция, което пък е своего рода подарък за мен. /не дстава въпрос за скъпи подаръци/ Позволете ми сега да ви подаря пожелание за един прекрасен ден!
36
2
 
15
 
! Отговори
Бай Хой преди 12 години
Тва е типична простотия в стил "бринатските учЕни"!!! ВСИЧКО е относително и е до човека, а не до подаръка. К`во означава скъп подарък например? За един 200 лв. е скъп подарък, а за друг 200 000 е дреболия! Пълним си сайтчето с квот дойде, а?
35
0
 
11
 
! Отговори
до всички преди 12 години
тоя път коментарите ме кефят, много :D
34
2
 
40
 
! Отговори
13 преди 12 години
Истината е много проста - каквото и да ти подари,важното е ВНИМАНИЕТО и това е послание, че мисли за теб!!!А дали ще е трайно обвързване, зависи и от двамата, а не от вида на подаръците!!!
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами жартиерите и секси бельото де го забрай бре?!:)) Или играчка от магазина за възрастни :)) Че то тва са 50% от подаръците:))
32
5
 
42
 
! Отговори
Гошо Пернишкия преди 12 години
Е па я за това подарявам на жената само *** и легени да има с кво да се занимава. Оти иначе и е скучно и мисли за глупости. Е за нова година съм ларж, тогава подарявам мъжко яке. Ако не го харесва си го носим я.
31
3
 
18
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Дари ме...мамо с късмет,та ме хвърли на...плет.На мен жената ми подарява само...потниции..***,щото това продават само в Кривунделово.Аз й...подарявам дървени лъжици и гаванки,които ги...правя сам.
30
3
 
49
 
! Отговори
отговора на 29 преди 12 години
кантарче
29
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
подари ми нещо лъскаво, дето вдига от 0 до сто за секунди ...
28
3
 
16
 
! Отговори
pepo преди 12 години
Пълни глупости!Ако не забравиш, че е празник и не купиш подарък... че какъв мъж си ти тогава бе, другарю психолог ?
27
3
 
9
 
! Отговори
мацка преди 12 години
Аааа , 25 , нидей *** како , ний не нарочну !!! Молъ ти са ни на бий , чаветата гладни , няма кво да идът , ний затва скраднахме тоа ник , не от лошотия . Няма рабута мъ какоуу.
26
2
 
18
 
! Отговори
az be преди 12 години
Тоя психолог е за психиатър!!! Ако подариш накит за рожден ден например -искаш да се ожениш а при следващия повод подариш парфюм- плашиш се от обвързване?!?!?!!?
25
3
 
9
 
! Отговори
мацка преди 12 години
Абе ей, вие двете що ми ползвате МОЯ ник? Ще ви ошамаря!
24
3
 
24
 
! Отговори
мацка преди 12 години
17 , що да ти го ползвам ? Да не си единствената мацка ? ;P Плюс това , ако толкова държиш , регистрирай се в сайта и ника ще си е твой .По темата- Аз на моя му подарявам дъмбели , пък той на мене - билети за концерти , чудя се това какво ли значи .:D:D:D
23
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Книга - надява се да се зачетеш, за да не му пречиш да си играе на компютъра или да си гледа порното.Накит - ако се захласнеш по дрънкулките няма да обърнеш внимание на новия му телефон и колко харчи за него.Кученце - е ако нямаш куче, как да те прати да го разхождаш ...
22
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако ти подари книга, смята че не си достатъчно интелигентна. Ако ти подари парфюм - намек за личната ти хигиена. Дъвка - лош дъх. Накит - не смята че изглеждаш достатъчно класна без накити. Домашен любимец - по-ти отива да контактуваш с животни...