Загадъчни, злокобни и изоставени...

Уникални кадри със забравени и от Бога места на планетата
Обновена: 29 яну 2014 20:52 | 29 яну 2014 16:36, Александър Попов
28

Подводният град Шичен в Китай. Този невероятен град от 1341 година, в превод "Град на лъва", е бил потопен при строителството на водноелектрическа централа. Той е останал под водата на живописно изкуствено езеро с 1078 острова. Снимка: AdMe.ru

В днешни дни едни градове се разрастват с космическа скорост, но има и места, които са изоставени и забравени от Бога. Разорение, технологични катастрофи, отсъствие на всякакво развитие са принудили хората да напуснат родните си градове и села. Някога цветущи, сега тези места са запустели, обгърнати със зловещи слухове и привличат само определен тип туристи.

Съчетанието между тайни и опасности предизвикват внимание, а природата само показва собствената ни незначителсност пред лицето на времето.

AdMe.ru е направила подборка с кадри, от които могат "да ви настръхне кожата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може да са изоставени, но се вижда, че някога са били краси места, визирам основно болниците, да дойдат в БГ - Радомир, Перник...да видят за каква грозотия става въпрос и сега, като е запустяло е само за декор на филм.
24
2
 
3
 
! Отговори
Голям праз преди 10 години
Разгледах снимките и... не съм особено впечатлен, по простата причина, че в нашата община е пълно с подобни пейзажи (макар и не толкова мащабни).
23
2
 
6
 
! Отговори
Че преди 10 години
Че кво сави виновни мангалятаЧе като вие неможете дасе оправите държавата вече 25 години и 50 да минат пак няма дасе оправите бих казал че вие крадете повече от тях само че ващо Несе вижда . Остана мн малко свесни и умни българи в Р.българия ама и те ще хукнат на някъде а в бг ще останът само мутри , магистрални фей и сводници а и *** и наивни пенсионери
22
1
 
4
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 10 години
След тази информация "***" са на ход.
21
0
 
7
 
! Отговори
Гост преди 10 години
За жалост,както е тръгнал света,след една трета световна война,няма да има кой да направи дори снимки.А всичко ще е даже по-страшно.Живейте си живота и стига сте политиканствали.Живота е кратък!!
20
1
 
7
 
! Отговори
Destiny преди 10 години
Посланието ми се отнася към бивши агенти на ДС, политици, мутри и всякакъв род измамници, процъфтяли последните 25 години.Вижте добре снимките и помнете, че това го очаква всеки забогатял по нечестен начин, изградил щастието си от нещастието на другите!!!Вижте и помнете и после да не си мислите, че не сте били предупредени.
19
7
 
41
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Нма да е далече деня в който сяла Красива България ще бъде сред тези снимки. Какво проклятие е това , *** или комунистическо? Обърнете внимание че *** са съсредоточени предимно в бившия соц, лагер, Комунистическите закони не им попречиха да населят земите на народите а новия демократо комунизъм, нехайно с лекоумиу им даде условия и средства за безчетно размножаване.А дали някой помисли за последиците, за бъдещето на българските деца ? България е страна на българите! Изгонете ***
18
1
 
20
 
! Отговори
ivo преди 10 години
tezi ne sa vijdali blok N; 20 v Jambol kakva gledka be6e
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая болница ми взе окото - дали ще се навият да ми я продадат...
16
2
 
28
 
! Отговори
помощ серГей преди 10 години
7 години строили жп-линия, за да се сетят, че в залива не може да влезе кораб. Много си прав, ние пък десетилетие строихме Софийското море, за да се установи накрая, че ако направят канала ще залее София. Звучи като виц, но е истина
15
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
петрова това което твърдите не е научно доказано
14
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А снимка на София Ленд защо не сложихте ? Да покажете какво сътвори пост-комунистическото *** Софиянски.
13
1
 
63
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Гледам в Припят има много свободни апартаменти, че и желязо. Предлагам да пратим там нашите *** да живеят. Цял град ще си имат, могат и да го преименуват. Полиция няма да ги тормози, жив човек при тях няма да стъпва, ще си крадат желязо на воля. Ток няма да крадат - Чернобил ще им пуска радиация всеки ден. Райски живот ще имат.
12
3
 
36
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Снимка 6. Колко типично за комунизма. 7 години строили жп-линия, за да се сетят, че в залива не може да влезе кораб.
11
1
 
27
 
! Отговори
Марсианец преди 10 години
Първоначално ми заприлича на Народното събрание!
10
3
 
72
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Това я очаква и България. Изоставена от всички и всичко, ще има само сто годишни баби и дядовци, *** и призраци. Руини и пустош.
9
1
 
70
 
! Отговори
12 преди 10 години
Стъпи ли бай *** там смятай, че ще ги тунингова за нула време.
8
0
 
19
 
! Отговори
панталей пътник преди 10 години
Яко!
7
22
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
Всеки ден ли ще я пускате тая новина бе "джурналисти"
6
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
имаше политици от зората на демокрацията дето и пречеше всичко и цели заводи ,фабрики ,ферми разбиха и разпродадаха на скрапНЕ СЕ ЧУДИ ЧОВЕЧЕ, ОТ КЪДЕ ТЕ ПОДДЪРЖАТ ТАКЪВ ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТсега тръгнали работни места да ни обещават

Спонсорирани публикации