Британска агенция предлага алкохолна екскурзия срещу $1,3 млн.

Целият маршрут не се споменава
22 май 2014 20:02,
5
Британска агенция предлага алкохолна екскурзия срещу $1,3 млн.
Снимка: Reuters

Британската туристическа агенция Holidaysplease предложи на заможните ценители на пътешествията и алкохола екскурзия за двама срещу "скромната" сума от 750 000 британски лири или 1,3 милиона долара, съобщи сайтът Foodbeast.com. Маршрутът обхваща десет точки, където е предвидена дегустация на редки марки алкохол и престой в свръхлуксозни хотели.

Пътуването е наречено "Ultimate Drink Connoisseur's Holiday" (в превод от английски "Суперваканция за познавачите на напитките" ). По време на екскурзията е предвидено посещение на Монако, Лас Вегас, Дубай, Мелбърн, Порто Черво. Двойките ще имат възможност да се забавляват в култови места като клуб "The Billionaires" (Сардиния) и казино "Crown Club" в Мелбърн.

Пътешествениците ще разгледат фабриката за елитни алкохолни напитки "Grey Goose" във френската провинция Коняк. Ще надникнат в рая за ценители Dalmore в Шотландия.

Пълният списък на планираните за посещения страни и градове не е качен на сайта на Holidaysplease. Затова пък се знае, че VIP-туристите ще дегустират най-изисканите алкохоли. Например, колекционното шампанско "Dynastie" от "Armand De Brignac" и коктейл "Diamond Bader & Garrin" за 20 000 долара (12 000 лири), който е на основата на мартини и е поднасян с украса от диаманти. В алкохолното меню е намерило място също най-скъпото уиски в света "Dalmore Trinitas", отлежавало 64 години. Цената на една такава бутилка е 160 000 долара (95 000 лири).

За удобство на пътуващите в Holidaysplease предлагат гъвкави дати и различна продължителност на обиколките. Въпреки високата цена, "Ultimate Drink Connoisseur's" на фирмата Holiday не подобри рекорда за най-скъпа екскурзия в света. През 2013 година тур за 1,7 милиона долара или 990 000 лири предложи друга британска туристическа агенция - VeryFirstTo.

Продължителността му е 2 години. В неговите рамки туристите могат да обиколят най-известните обекти в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
11
 
! Отговори
Черен Петър преди 9 години
В Слънчевия бряг британците акостират за по 1000 пари на човек. Напиване, ултраски изяви, леки момичета и тежки оргии. Скачанията от тераси и балкони и преджобвания от *** са безплатни. И ако се наакаш *** продават на всеки трети павилион. Може да си потопиш крака в аквариум да те хапят рибки или пред ченджа ще останеш яко ухапан. *** катуни бивачат в храстите, но са под контрол. Данъчните им прибират ДДС-то, а полицаите - каквото им дадат. Много е слънчево за всички.
2
2
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Това англе с пиратката в *** за 500 лири беше на екскурзия за една седмица в един хотел, изхарчи 1000 лири за алкохол и си прекара вълшебно на Слънчев Бряг! Къде са 1 500 лири, къде са 750 000 лири.Бърджи към Съни Бийч, англета!Тук е Раят!
1
0
 
11
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
и аз искам,но нашите не ме пускат.....

Спонсорирани публикации