Притеснение: "50 нюанса сиво" ще праща в спешното

Ще скочат ли инцидентите със сексиграчки?
13 фев 2015 10:32, Александър Попов
58
Притеснение: "50 нюанса сиво" ще праща в спешното
Снимка: Reuters, архив

Манията по книгата и филма "Петдесет нюанса сиво" може да надхвърли границата на изкуството и да стане предпоставка за инциденти, които водят до спешното отделение. Независимо от отзивите, които преминават от възторг до присмех на лентата.

Лондонските служби за спешна помощ са притеснени, че значително ще нараснат повикванията, свързани със сексигри след премиерата на филма, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Еротичната драма със садо-мазо елементи ще излезе на екран на 13 февруари малко преди Деня на влюбените - Свети Валентин, а у нас излиза навръх празника.

Според статистиката на Острова, от миналия април досега 393 лондончани са потърсили лекарите след игри под чаршафите. Сред тях фигурират заключени и заяли за легла белезници, заседнали халки по полови органи и др.

Лондонската пожарна излезе в Twitter със специални съвети, за да бъдат избегнати подобни произшествия. Тя отчете рязък скок на инцидентите, свързани с интимни масажори и вибратори още през 2012 година с излизането на едноименната книга.

Тогава в САЩ броят на хората, получили спешна помощ за подобни "засечки", достигна 2500 души. Най-възрастният от тях бeше на 85 години.

По аналогия лондонските спешни служби очакват скок на повикванията. Статистиката сочи, че 58 процента от небрежно боравещите със сексиграчки са мъже, а тяхната средна възраст е 44 години. Дамите пациентки са по-млади, на средна възраст около 30 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А допреди това не са забелязали да има такива инциденти, така ли? Освен да съдят и автора и продуцента.
13
5
 
34
 
! Отговори
За триене! преди 9 години
Книгата е ***.Филмът е по-***.Журналистите са най-***.
12
6
 
21
 
! Отговори
кънчо преди 9 години
Ще излезе истина приказката, че "всички жени са к*рви (само без майка ми)". Още не мога да си обясня как това порно стана толкова популярно сред жените по целия свят. Колежките от работата преди си препредаваха книгата, а сега смятат групово да ходят да го гледат, щели да им дават и безплатни презервативи. И цялата тая истерия за садо-мазо порно с любовна история...
11
4
 
9
 
! Отговори
елена преди 9 години
ще се включи в матурите за 2015 тгодина . влизане в уневирситета сигорно
10
4
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 9 години
Хей, жени, като ви е скучно, запишете висше образование, намерете си садо-мазо клуб, където истински ще ви набият, бъдете независими - запишете се на курс за авио моделиране!
9
4
 
12
 
! Отговори
Човек преди 9 години
Ха, ха. Значи пожарната ги продухва. Големи пещери са си направили.
8
4
 
17
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
В училище ще го разглеждаме ли?
7
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оценка 3.2 в IMDB, муахахаххаа, егати фиаското, знаеше се,че филмът е провал още преди да е излязъл. Колкото и да позорни реклами и куци статийки да пускате тука хората не са толкова ***. На някакъв фестивал в Европа публикаат е умряла от смях на този филм.
6
5
 
12
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Вече се рекламират, нощем камшиците, подобия от филма. И то по уж, сериозни телевизии!
5
5
 
16
 
! Отговори
DA преди 9 години
като му гледам оценките от по 3-4 няма смисъл да се гледа даже тоя *** филм!!
4
5
 
36
 
! Отговори
R преди 9 години
Ще повърна!
3
5
 
37
 
! Отговори
Бял Данъкоплатец преди 9 години
Повръща ми се вече като чуя думите ''петдесет'' и ''сиво'' особено в едно изречение.КОЙ ПЛАЩА ТОЛКОВА МНОГО ЗА ПР АКЦИЯТА НА ЕДИН ПОСРЕДСТВЕН ФИЛМ КЪДЕТО ПОКАЗВАТ ЕДИН МЪЖ С ПЛОЧКИ НА КОРЕМА ЗА 12 МИНУТИ ОБЩО И ЕДНА НЕИЗВЕСТНА НИКОМУ ДЕВОЙКА НА КОЯТО ДАЖЕ ЗЪРНАТА НА ГЪРДИТЕ СА ЕДИТНАТИ??????Ако нашето момче Лазар Ангелов участваще във филма трябваше значи 21+ категорията да го сложат,че при него жените и през пуловер и балтон зимно време се подмокряли.
2
4
 
19
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Секс играчките да не са от вчера?! Колко трябва да си ***, за да се заключиш с белезници (има си специално за креватни изпълнения и не са с ключ) ...
1
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мама ви изумена английска да е.а нещастна! Щом този *** напечатан на книга и след това филмиран ще праща бедните духом англета в клиника...Немам думи!

Спонсорирани публикации