Една майка, един баща, две раси – близнаците Джордж

В САЩ пък се родиха близнаци от различни бащи
6 юли 2015 14:33,
57
Една майка, един баща, две раси – близнаците Джордж
Снимка: Twitter

Боби и Райли Джордж от Западен Лондон, които вече са на 4 годинки, са с различен цвят на кожата, разказва в. "Дейли мейл". Майката на децата Абигейл Танг е с бяла кожа, а бащата Ричард Джордж е от смесена раса.

Когато се разбрало, че Танг е бременна, лекарите са казали, че шансът близнаците й да са с различен цвят на кожата, е едно на един милион. Сега Боби е със светла кожа и сини очи, докато Райли е много по-мургав и има кафяви очи.

Близнаците са се появили на бял свят през октомври 2011 година. Първоначално двете момченца изглеждали напълно еднакво. Разликите във външния вид се проявили на шестата седмица след раждането им.

Характерите на двете братчета също са доста различни. Докато Боби е много по-независим и нетърпелив, Райли е изключително спокоен.

"Когато тя бе бременна, се шегувахме, че единият от близнаците може да е тъмнокож, като мен, а другият с бяла кожа като Аби, но никога не сме си помисляли, че това наистина ще се случи”, разказва Джордж.

От своя страна Танг споделя, че хората на улицата я заглеждат и я питат дали не е бавачка на Райли и дали наистина Джордж е баща на близнаците.

Двойката има и 17-месечна дъщеричка Амелия, която прилича и на двамата си родители.

Това е втори подобен случай, описван напоследък в британските медии. Наскоро се разбра за близнаците Ричардсън, които при раждането са си приличали като две капки вода, но след няколко седмици цветът на кожата на едното от момчетата се променил.

В САЩ пък се родиха близнаци от двама бащи.
 
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
вера преди 8 години
Тя статията пак няма нищо общо със заглавието. Явно днес пак няма да пиша, защото обикновено *** ме изтрива като напиша нещо срещу пропусналите първи клас журналистчета и после цял ден не мога да коментирам и ме боли сърцето от мъка. Направете им някакво обучение на тези хора. В описания случай съпригът е баща и на двамата близнаци. Хайде хубав ден на всички.Хъммм, вица е много весел.
20
5
 
2
 
! Отговори
пена медичи преди 8 години
и двете са ***
19
0
 
4
 
! Отговори
PD преди 8 години
Изглежда знанието е затънало в дън земя, щом неща писани в учебниците по биология за 6ти клас, са "чудеса" в Америка.*** не са раса. Те са приносители на белезите на две или повече раси, към следващите поколения, без да притежават, нито да имат шанс да развият уникалните характеристики на расите, от чиято смес са произлезли. Тяхната уникалност, е само в мъдростта на природата, в методите и да съхранява живота на земята. Устойчивост и съхраняване на видовото различие. Това е принципа.
18
0
 
2
 
! Отговори
desi преди 8 години
до дениро:скъпи, дениро, прости моята простота и обясни моля те по-добре мисълта си. заинтригува ме, но си сложил всичко в едно изречение и за нас по-глупавите е малко неразбираемо.
17
0
 
11
 
! Отговори
ева преди 8 години
ЕЕЕЕЕ, чудо голямо. Журналистите от нищо правят нещо. По принцип това е напълно възможно - близнаците са разнояйчни - това са две различни деца, които се износват от майката едновременно. Има много близнаци, които не си приличат изобщо - това са разнояйчните близнаци. И също така е напълно възможно този тип близнаци да са от различни бащи - защото се зачеват от две различни яйцеклетки. При еднояйчните близнаци не може да се получат такива различия, защото една оплодена яйцеклетка се дели на две.
16
1
 
8
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
тая се е гръмяла като за световно изглежда
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХА ХА ХА, а в първият епизод на НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР едно комунистическо вестникарче баламосваше един стражар, като му четеше вестника с/у "една цигара", в който пишеше, че в Судан една негърка родила две близначета - ЕДНОТО ЧЕРНО, ДРУГОТО БЯЛО!
14
9
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
като кръстосаш две различни породи как се казваше ***!!!
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хлапето в ляво прилича на Ципрас.
12
9
 
5
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
на Острова доскоро бяха най-чистите и ги вижте какви са хубавцИ , за разлика от това "Мис Свят " почти винаги се печели от южноамериканки -мулатки или каквито са там . Лошото е че по нашенско през вековете сме подбрали най-качественното : най-завистливите , най-мързеливите, най-тарикатите и други такива
11
1
 
5
 
! Отговори
Лесна работа преди 8 години
До ТОНИ СЕКСАТНе е само дабъл пенетрейшън,а и крос пенетрейшън....
10
2
 
7
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
Когато успеят експериментите в Турция-тогава ще е новина!А това тук не е нещо изключително,въпреки че е рядко.
9
1
 
41
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
Двама се развеждат жената : "Детето ще остане с мен и без това не е твое" мъжът : " Ам то не е и твое . " "!?!" мъжът: "Нали помниш като бяхме в родилното и ми каза да сменя детето щото се е накакало , ами отидох и го смених"
8
14
 
12
 
! Отговори
до „чистокръвниците“ преди 8 години
Ей, пишман-националисчетата, ако не сте учили биология, ще ви подчертая, че генетично най-здравите популации са именно мелезните! Самите ние сме от смесен средиземноморски, кавказки и степен тип, така че плюейки по горната двойка, автоматично плюете и по самите себе си! На всичко от горе, омешени са и споменатите по-долу образци за чистокръвие Китай и Япония (сравнете само Айну хората и тези от южните острови), което недвусмислено говори колко ви е акълът...
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** чист като сълза,непокътнат.
6
3
 
9
 
! Отговори
е и ? преди 8 години
българите също са смесица (***? пумияри?)
5
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧИСТИ РАСИ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. ПРЕДСАТВЕТЕ СИ ЧЕ ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНА РАСА И ЕДНА КРЪВ. ЗНАЕТЕ ЛИ КАВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ? ЩЕ СЕ НАРОДЯТ ОЛИГО.РЕНЧЕТА. ВСЕ ЕДНО СЕСТАРА ТИ ДА ТИ РОДИ ДЕТЕ!
4
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато не се родат близнаци от две майки не е новина.
3
2
 
20
 
! Отговори
СЕЧ преди 8 години
РУСА с ПЕЧКА закривай и върити на ПАРАДА ПРАЙДА
2
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никаква пропаганда не е това. За закона на Мендел за разпад на белезите не сте ли чували. Учи се в училище още.