6 начина да се почувствате свежа, без да сте минали през банята

Гид на мързеливата жена
11 май 2016 22:33, Криси Табачка
11
6 начина да се почувствате свежа, без да сте минали през банята
Снимка:Telegraph

Има някои неща, за които никоя жена не би искала да си признае. Обикновено дамите се стремят да създадат онзи перфектен образ за себе си, в който винаги са с перфектен маникюр, чиста и стилизирана коса, аромат на парфюм и току-що извадени от сушилнята дрехи.

Разбира се, дори и почти винаги да успявате да се справите с тези задачи, с натоварения си график и да отделите няколко минути за маска за лице, винаги има тези кризисни моменти, в които поради една или друга причина не сте се вместили във времето.

Представяме ви няколко начина, с които да се почувствате свежа, дори и да не сте минали през банята.

1. Използвайте мокри кърпички, за да почистите

Нямате никакво време за бърз душ и вече закъснявате? Използвайте бебешки мокри кърпички, за да внесете свежест и да почистите определени зони на тялото. Това по никакъв начин не е вредно и е един достоен алтернативен вариант на взимането на душ.

2. Ако се събудите с мръсни очи – използвайте продукт за почистване на грим

Дори и перфектно да сме се справили с почистването на грима преди да си легнем, често се случва да ни остане малко спирала по миглите, която по време на сън се разтича под очите. Ще ви бъде една идея по-трудно да измиете остатъците с вода, затова използвайте или почистващо мляко, или кърпички за почистване на грим.

3. Избръснете краката си на сухо

Това може и да ви звучи болезнено, но няма да бъде, ако използвате крем за депилиране. Много марки произвеждат такива, които не изискват вода и спестяват значително време при процедурата.

4. Ако кожата ви се бели, използвайте суха четка

Искате да облечете любимия си потник или тениска, но забелязвате, че ръцете ви се белят и далеч не изглеждат по начина, по който ви се иска, а времето ви притиска? Не се притеснявайте, има лесно решение на този проблем. Докато си взимате душ, използвайте твърда четка и с кръгови движения масажирайте.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: мързеливатаБанятаГид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абее вие с какви жени се занимавате , че миришат и какво ли още не ??? Представям си какви сте , сигурно не знаете какво е ***!
6
0
 
18
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
По голяма простотия не бях чел.
5
0
 
17
 
! Отговори
Кс преди 8 години
Рибата се вмирисва откъм главата, а жената откъм пещерата. Уважаеми дами, не бъдете мързеливи и се къпете. Няма измислен друг начин. Уви.
4
2
 
25
 
! Отговори
вуте преди 8 години
За съжаление повечето от днешните жени се клепят с червила, гримове и сенки, но забравят да си мият другарките.
3
1
 
14
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Да ве остави ти тия работи... ако не мине през банята. Какво няма да я трая сли*ата да и мирише от 20 километъра.....
2
7
 
14
 
! Отговори
Вуте. преди 8 години
Мойта Пена, сутрин като се събуди е като Годзила, с гурели по очите, устата й мирише на член, в гъзо й се подава люспа от дома, а като й бръкна между краката ми падат ноктите. Затова удрям по 5 разхубавителя /ракии/.
1
0
 
26
 
! Отговори
бай тоз преди 8 години
До Анонименхахаххаха ох това много ме разсмя, абсолютно вярно! Момичета стига глупости просто се изкъпете не е толкова страшно...

Спонсорирани публикации